Hayat doktoru

Muğla'da Kıbrıs gazisi İbrahim Şermet, açık kalp ameliyatı olduktan 4 gün sonra, 25 bin liralık borcunu ödeyemediği için cezaevine gönderildi. Onu, hayata döndüren doktoru ise hastası için yardım kampanyası düzenledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2015 Güncelleme 22 Şubat 2015, 00:00
Hayat doktoru

İÇİNDEKİLER

Ölümden döndürdü, şimdi hapishaneden kurtaracak! Muğla Ortaca'da reklam ve tabela işleri yapan Kıbrıs gazisi İbrahim Şermet, 9 Şubat'ta açık kalp ameliyatı oldu. Ameliyatın ardından doktorlar, evli ve bir kız çocuk babası Şermet'e 60 günlük rapor verdi. Sevgililer Günü olan 14 Şubat'ta taburcu olmayı bekleyen Şermet, kötü bir sürprizle karşılaştı. İbrahim Şermet'in işlerinin bozulması nedeniyle piyasaya 25 bin lira borcu vardı. Bu nedenle hakkında dava açıldı. Parayı da ödeyemeyince 3 ay hapis cezası alan yaşlı adam, polis tarafından alınarak Antalya Kepez E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

İLK BAĞIŞI KENDİSİ YAPTI
Yaşananlara isyan eden doktoru Mesut Özcan, ameliyat ederek hayata döndürdüğü Şermet'in hapisten çıkması için yardım kampanyası başlattı. "Ameliyat olmuş, ölümden dönmüş birine ölümlerden ölüm beğen diyorlar" diyerek tepki gösteren Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Mesut Özcan, hastası İbrahim Şermet'in eşi Songül Şermet'in hesabına, 500 liralık ilk bağışı da kendisi yaptı.

BORÇ OLARAK!
Songül Şermet, kampanyayı düzenleyen Özcan'a teşekkür edip "Buradan gelecek olan parayı borç olarak kabul edeceğim. Eşimin sağlığı için böyle bir kampanyanın başlatılmasını kabul etmek durumunda kaldım. Ne kadar para toplanırsa, çalışıp bunu geri ödeyeceğim. Şu an için önemli olan eşimin sağlığı" dedi.