Ölüm bandı

Yüksek yastıktan boynu ağrıyan Pınar Demiryılmaz doktorun verdiği ilaçları kullandı. Ağrısı geçmeyen genç kız kanserden ölen ağabeyinin ağrı bantlarını boynuna yapıştırınca uykusundan uyanamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2015 Güncelleme 17 Şubat 2015, 00:00
Ölüm bandı

İÇİNDEKİLER

Alanya Hacıkadiroğlu İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Pınar Demiryılmaz bir süre önce yüksek yastık kullandığı için ağrıyan boynunu doktora gösterdi. Verilen ilaç ve kremleri kullanan genç kız, ağrısı geçmeyince, önceki akşam, 8 ay önce bağırsak kanserinden hayatını kaybeden ağabeyi 24 yaşındaki Şevket Demiryılmaz'ın sırt ağrılarını kesmek için kullandığı ağrı kesici bandını boynuna yapıştırarak uyudu. Sabah kahvaltıya gelmeyen kızın odasına giren anne Zahide, acı manzarayla karşılaştı.

KALBİNİ DURDURDU
Kızlarının nefes almadığını anlayan baba Veli ve anne Zahide Demiryılmaz, hemen ambulans çağırdı. Eve gelen sağlık ekipleri Pınar'ın öldüğünü belirledi. İlk incelemede ve daha sonra yapılan otopside, Pınar'ın boynuna yapıştırdığı bant nedeniyle kalbinin durması sonucu yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Pınar'ın cenazesi gözyaşları arasında Alanya'nın Tosmur Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Erdoğan ÖZTÜRK