Enkazdan armağan

Mersin'de 2 katlı ev çöktü. Enkaz altından çıkartılan 8 aylık hamile Samire Yıldırım, ölüme direndi. 5 gün sonra dünyaya getirdiği bebeğini hayata 'Armağan' etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2015 Güncelleme 13 Şubat 2015, 00:05
Enkazdan armağan

İÇİNDEKİLER

Mersin'de çöken evin enkazından mucize çıktı. Göçükten kurtulan 8 aylık hamile Semire Yıldırım, "Armağan" adını verdiği oğlunu kucağına aldı. 5 Şubat gecesi, Uğur Zihnetler'e ait 2 katlı bina çöktü. Olayda binanın 2'inci katında bulunan Murat Yıldırım, 8 aylık hamile eşi Samire Yıldırım (42), Hatice Zihnetler ve 1 haftalık bebeği Uğur enkaz altında kaldı. Yerlebir olan binanın enkazından çıkarılan 4 kişinin faciayı yaralı olarak atlatması "Bu bir mucize" dedirtti. İkinci mucize haberi ise 10 Şubat'ta geldi.

'DEPREM OLUYOR SANDI M'
Yaralılardan 8 aylık hamile Samire Yıldırım, tedavi gördüğü hastanede 3 kilo 800 gram ağırlığındaki bebeğini dünyaya getirdi. Sezaryenle doğan ve kuvöze alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hasta yatağında "Armağan" adını verdiği bebeğini kucağına alan anne Yıldırım, "Enkazdan nasıl çıktığımı bilmiyorum. Deprem oluyor sandım, duvar üstüme yıkıldı. Sonrasını hatırlamıyorum, gözümü hastanede açtım. Bebeğim dört elle hayata sarıldı. Çökme nedeni ile hiç bir şeyimiz kalmadı, bir tek bebeğimiz bize kaldı" dedi. Binanın çökme anında eşini kurtarmaya çalışırken parmakları kopan Murat Yıldırım ise "Eşim ve çocuğum hayatta. Çok mutluyum" diye konuştu.

Deniz KARA