CEPhe savunması!

Burhanettin Saral, kardeşi Vedat'ın intikamını almak için harekete geçen Sedat Şahin'i cep'ten aradı. 'Yemin ederim bu işte yokum' dedi. Hesaplaşmayı önledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2015 Güncelleme 03 Şubat 2015, 01:50
CEPhe savunması!

İÇİNDEKİLER

İstanbul, Hollanda ve İspanya hattındaki baronlar savaşı, Şahinler grubuna kadar uzandı. İddiaya göre uyuşturucu baronu Ali Ekber Akgün ve onu koruyan Vedat Şahin ile koruması, 24 Aralık'ta 9 saat arayla suikasta uğradı. Nişantaşı'nda kardeşi Vedat Şahin ve adamının uzun namlulu silahlarla öldürülmesi, Sedat Şahin'i çıldırttı. İntikam yemini eden Şahin, ilk olarak aralarında büyük anlaşmazlık bulunan Sarallar gurubundan şüphelendi. Ancak Şahinler gurubu, Sarallar'a karşı korkulan saldırıları yapmadı!

DURUN, KİMSEYİ ÖLDÜRMEYİN
İşte bunun nedenine de TAKVİM ulaştı. Buna göre, Vedat Şahin'in öldürülmesi, Saral Ailesi'nin en büyüğü olan Burhaneddin Saral'ı üzdü. Hemen cinayetle ilgili araştırmalara başladı. Bu arada halen yurt dışında olan ve polis tarafından aranan Sedat Şahin'e cep telefonundan ulaştı. Saral, telefonuna çıkan Sedat Şahin'e önce merhaba dedikten sonra, kardeşi Vedat'ın öldürülmesiyle ilgili başsağlığı diledi! Hemen söze girdi, "Çocuklarımın üzerine yemin ediyorum. Ben bu işte kesinlikle yokum. Kimin yaptığını da bilmiyorum" dedi. Burhanettin Saral'ın sözlerinin samimi olduğuna inanan Şahin, "Sarallar'dan kimi bulursanız öldürün" talimatını geri çekti. Polisin cinayet ile ilgili çalışmasının bitmesini beklemelerini söyledi. Polis araştırdı. Suikastın Burhanettin Saral'la bir ilgisinin olmadığı ortaya çıktı. Saldırının, daha önce Burhanettin Saral ile yolları ayrılan ve İtalya'da öldürülen Hüseyin Saral'ın yeğeni Yakup Saral'ın azmettirmesi sonucu yapıldığı ortaya çıktı! Yine bu cinayetlerde parmağı olduğu iddia edilen Urfi Çetinkaya ve Hollandalı baron Dino Soerel'in adamı Ramazan U.'nun Erbil'de olduğu belirlendi. Sedat Şahin'in de intikam yemini ederek 25 kişilik ekibiyle buraya gittiği öğrenildi!

MEVLÜT YÜKSEL