Umut firarda

'Bebek Firarda' filminin bir benzeri de Bolu'da yaşandı. 4 yaşındaki Umut Bostancı bir ayda 3. defa kayıplara karıştı

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Umut firarda
Bolu'da iftar sonrası annesi ve üç kardeşiyle İzzet Baysal Caddesi'nde gezmeye çıkan 4 yaşındaki Umut Bostancı, bir anda annesinin elini bırakıp, kalabalığa karıştı. Kaybolduğunu fark eden küçük çocuk ağlamaya başladı. Valilik binası önünde görev yapan trafik ekipleri, küçük çocuğu ağlarken görünce kaybolduğunu anladılar. Polisler Umut'u kucaklarına alıp, şapkalarını giydirerek avutmaya çalıştı.

BİR AYDA ÜÇÜNCÜ DEFA
Küçük Umut yaklaşık bir saat boyunca trafik polisleriyle zaman geçirirken, anne Filiz Bostancı panik içinde polislerin yanına geldi. Polislerin kucağındaki oğluna sarılan kadın sevinç gözyaşı döktü. Umut'un daha önce de kaybolduğunu anlatan anne Bostancı, "Bir ay içinde bu üçüncü kez kayboluşu. İki defa kaybolduğunda vatandaşlar buldu" dedi.

Kasım ŞAHİN
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.