Eş zamanlı intikam

Aldatan çift mahkemelik oldu! Figen O. ile Emre M. aşk yaşadı. İkilinin fotoğraflarını ele geçiren eski eşleri ise tazminat davasıyla intikam aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2011 Güncelleme 25 Eylül 2011, 00:00
Eş zamanlı intikam

İÇİNDEKİLER

İzmir'de, boşandıktan sonra aldatıldığını öğrenen kocanın intikamı acı oldu. Devlet hastanesinde memur olarak çalışan Ersoy S. (34) ile bir sigorta şirketinde çalışan Figen O. (28), 2003 yılında evlendi. Bir çocukları olan çiftin mutlu evliliği, 2 yıl önce çatırdamaya başladı. Aldatıldığını düşünen koca, eşinin telefonunu karıştırdı. Figen O.'nun en çok Mutlu M. adında biriyle konuştuğunu belirledi. Söz konusu kişinin "kadın" olduğunu öğrenince rahatlayan adam, eşinden özür diledi. Ancak sürekli tartışan çift, Figen O.'nun isteğiyle 2 ay içerisinde boşandı. Aynı dönemde Figen O.'nun iş arkadaşı Selim Emre M. (31) de eşi Mutlu M. (27) ile sık sık tartışmaya başladı. Diğerleri gibi 2003 yılında evlenen çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Ancak eşini çok seven Ersoy S., boşandıktan sonra dağılan yuvasını ikinci kez kurmak için Figen O. ile yeniden bir araya gelmek istedi. Geri dönmeyi kabul etmeyen eski eşi ise "Hayatımda başka biri var" yanıtını verdi. Şok yaşayan Ersoy S. eve döndüğünde kapının altına bırakılmış bir zarf buldu. Zarfı açan koca, eski eşinin yeni sevgilisiyle tatil yaparken çekilmiş fotoğraflarını görünce ikinci bir şok yaşadı.

'KİŞİLİK HAKLARIMA SALDIRDI'
Fotoğraflara dikkatli bakınca, eski eşinin sevgilisi tanıdık gelen Ersoy S. adamın eşiyle aynı işyerinde çalışan Selim Emre M. olduğunu hatırladı. Eski eşinin kendisiyle evliyken iş arkadaşıyla aşk yaşadığını ve eski eşinin sürekli görüştüğü Mutlu M. adına kayıtlı telefon numarasının da Selim Emre M. tarafından kullanıldığını anlayan Ersoy S., soluğu savcılıkta aldı. Selim Emre M.'nin evliyken eşiyle birlikte olarak "kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu" öne süren Ersoy S., 30 bin TL manevi tazminat talep etti. İntikam yemini eden koca, yasak aşk fotoğraflarını da mahkemeye delil olarak sundu. Bununla da yetinmeyen Ersoy S., Selim Emre M.'nin eşi Mutlu M. ile irtibata geçti ve "Senin eşin ve benim eşim, evliyken ikimizi de aldatmış" dedi. Bunun üzerine Mutlu M. de, Figen O. aleyhine 20 bin liralık tazminat davası açtı.


Ali EYCE