Baltalı vahşet

12 yaşındaki Emre eve dönmeyince Işık Ailesi el fenerleriyle aramaya çıktı. Parkta yanan ateşin yanında yerde yatan birini fark ederek yaklaşan aile, çocuklarını baltayla öldürülmüş halde buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2011 Güncelleme 24 Eylül 2011, 00:00
Baltalı vahşet

İÇİNDEKİLER

Kütahya' nın Altıntaş ilçesinde işlenen vahşi cinayet tüyleri ürpertti. 12 yaşındaki Emre Işık, parkta başına baltayla vurularak öldürüldü. Olay şöyle meydana geldi; Emre Işık önceki gün öğleden sonra arkadaşları ile gezmek için evden ayrıldı. Ancak akşam olmasına rağmen küçük çocuk eve dönmeyince ailesi mahalle ve gidebileceği yerleri aramaya başladı. Aile ve yakınları etrafta arama yaparken belediye parkında sönmek üzere olan ateşin yanında yerde yatan birini fark etti. Işık'ın yakınları el fenerleriyle yerde yatan kişiye yaklaştıklarında çocuğun Emre Işık olduğunu gördü. Çağrılan polis ve 112 Acil Servis ekibi küçük çocuğun yüz ve başından aldığı balta darbeleriyle öldürüldüğünü belirledi.

3 ARKADAŞI GÖZALTINDA
Polis hemen MOBESE ile iş yerlerinin kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Kameralarda küçük çocuğun evden çıktıktan sonra birlikte dolaştığı belirlenen 3 çocuğu gözaltına aldı.


İhsan TUNÇOĞLU