Türk Steve Jobs

Zorlu Grubu Başkanı Nazif Zorlu, yeni ürettikleri akıllı telefonları bu yılın sonunda tanıtacaklarını belirterek, 'Üstelik iPhone'dan ince olacak' dedi

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Türk Steve Jobs
Zorlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, iPhone'dan daha ince telefon yapacaklarını söyledi. Bu açıklamasının ardından Zorlu için, "Apple'ın kurucusu merhum Steve Jobs'un yerini dolduracak" yorumları yapıldı.

'GELDİĞİN YERİ UNUTMA'
7'ncisi düzenlenen 'Anadolu Markaları 2013 Yarışması'nda konuşan Zorlu, bu yılın sonunda smart telefonlarını piyasaya sunacaklarını açıkladı. "iPhone'dan daha incesini yapıyoruz" diyen Zorlu, şöyle devam etti: "Demek ki istenildikten sonra yapılabiliyor. Hiçbir zaman 'yapamayız' dememek lazım. Ben her işe korkarak ama cesaretle girmişimdir. Allah'tan sonra en fazla işimi kaybetmekten korkmuşumdur. O azimle çalışmışımdır. Hiçbir zaman da geldiğim yeri unutmamışımdır." Üretimini üstlendikleri insansız hava araçlarını bu yılın sonunda teslim edeceklerini vurgulayan Zorlu, insansız hava uçaklarının üretiminin tamamen yerli, yazılım ve donanımlarının da kendilerine ait olduğunu ifade etti.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.