Son moda ihanet!

Eski manken Deniz Akalın, Juventus Başkanı Andrea Agnelli ile skandal aşkını kazanca çevirmeye başladı. Ünlü bir İtalyan giyim markası, adına kreasyon çıkarmak için Akalın'a teklifte bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2015 Güncelleme 14 Kasım 2015, 02:12
Son moda ihanet!

İÇİNDEKİLER

İtalya, Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ile Deniz Akalın'ın skandal aşkını hazmetmeye çalışırken; eski mankenin işleri sürpriz bir şekilde açıldı. Ülkenin en zengin ailelerinden Agnelliler'in, bu aşktan vazgeçmesi için milyon eurolar teklif ettiği Akalın'a İtalyan firmalardan teklif yağdı. Agnelli ile birlikteliğinin fotoğraflanmasıyla bir anda İtalya'nın en gözde ismi olan Deniz Akalın'a ilk teklifi ünlü bir giyim markası yaptı. Şimdilik ismi gizli tutulan marka Deniz Akalın'a, adına kreasyon çıkarmak istediğini söyledi.

PODYUMA DA ÇIKABİLİR
Bu teklife sıcak baktığı belirtilen Akalın'ın aynı zamanda marka yüzü de olabileceği, hatta bir dönem yaptığı gibi adına hazırlanacak kreasyonu podyumda kendisinin tanıtabileceği ifade edildi. Deniz Akalın'ın her koşulda son moda ihaneti kazanca çevireceğine kesin gözle bakılırken, İtalyan basını 32 yaşındaki eski mankenin bugüne kadar ulaşamadığı şöhreti skandal aşkı sayesinde elde edeceğini vurguladı. Deniz'in eğitim ve iş hayatı da ülke basınında geniş yer buldu.

EĞİTİMLİ , AKILLI VE GÜZEL...

Türkiye, ABD ve İtalya'da eğitim gören Deniz Akalın'ın tanınmış firmalarda çalışmasına rağmen şansının 2012 yılında Francesco Calvo ile yaptığı evlilikle döndüğü belirtildi. Calvo, ihanet sonrası Juventus Kulübü'nün Pazarlama Müdürlüğü görevini ve Deniz'i bırakırken, Andrea Agnelli'nin eşi de 2 çocuğunu alarak Londra'ya yerleşti.



ABD'deki Princeton Üniversitesi'nde sanat tarihi okuyan Deniz Akalın, 2008 yılında mezun oldu. Üniversitedeki Türk mezunların hatıra fotoğrafında Deniz'in mutluluğu dikkat çekiyordu.