Doğal form

18 günlük Hollywood diyetinde gün aşırı bitkisel çay içerek vitamin depolayın. Çayınızı hazırlarken poşet bitki çayları yerine taze otları kullanmak daha doğru

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2012 Güncelleme 19 Nisan 2012, 01:24
Doğal form

İÇİNDEKİLER

Doğanın bize sunduğu en büyük mucizelerden biri de kuşkusuz şifalı otlar... Her biri ayrı bir vitamin deposu olan bitki çayları, 18 günlük olan ve günde 585 kalori aldıran Hollywood diyetinde de vazgeçilmez. Gün aşırı tüketeceğiniz bitki çaylarına sağlığı ve formu için başvuranlar arasında Angelina Jolie de bulunuyor...

JOLİE'NİN KURTARICISI SARIMSAKLI ÇAY

MALZEMELER:
3 adet taze kök zencefil
4 diş sarımsak
Limon suyu

HAZIRLANIŞI:
3 adet iri taze zencefil parçasını ince ince doğradıktan veya rendeledikten sonra bir litre suya koyarak hafif kaynatın. İyice kaynamaya başladığı zaman ezdiğiniz 4 diş sarımsağı kaynayan suyun içine ekleyin. 5-6 dakika demlenmesi için bekleyin.

UYGULAMA:
Sarımsak çayından sabah ve öğlen birer büyük fincan için. dilerseniz akşamları da içebilirsiniz. Sarımsak çayını içmeden önce içine yarım tatlı kaşığı limon suyu koyun. Sarımsak çayına kesinlikle şeker koymayın.

* Ünlü yıldız Angelina Jolie güzelliğini sarımsak çayına borçlu. Jolie, sabahları sarımsak çayını içerek, hem sağlık buluyor hem de formunu koruyor.

VİAGRA'YA DİŞLİ RAKİP
Sarımsak sigaranın zararlı etkilerini azaltır. Zehirlenmeye karşı etkilidir. Kandaki şeker miktarını dengeler, şeker hastalığına karşı en iyi doğal ilaçtır. Kansere karşı en şifalı bitkidir. Kan pıhtılaşmasını önler. Damar sertliğini azaltır. Vücuttan sivrisinek ve böcekleri uzaklaştırır. Sinir sistemini ve kan dolaşımını düzenler. Gribi ve nezleyi önler. Güç ve enerji verir, dinç hissettirir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Tansiyonu düşürür. Cinsel gücü artırır. Diğer bitkilerden 58 kat fazla kalsiyum içerir.

7. GÜN LİSTESİ

SABAH
Light beyaz peynir, salatalık ve domates
1 fincan bitki çayı

ÖĞLE
Yulaflı sebze çorbası
Yağsız salata

AKŞAM
1 porsiyon sebze yemeği ile 1 kase pilav
1 fincan bitki çayı