En başarılısı Vida

Kupaya Süper Lig’den 22 isim gitmişti. Siyah-beyazlıların stoperi Vida aralarından final oynayan ilk futbolcu oldu. 19 isim grup aşamasında takıldı

Giriş Tarihi: 17.07.2018 00:01
En başarılısı Vida

Rusya'nın ev sahipliğini yaptığı Dünya Kupası önceki gün Fransa-Hırvatistan finaliyle sona erdi. Kupaya yolu geride bıraktığımız sezonda Süper Lig'den geçen 22 futbolcu katılmıştı. Bunların 19'u grup aşamasını geçemedi. Sadece Hırvatların stoperi Domagoj Vida (Beşiktaş), Uruguay'ın kalecisi Fernando Muslera (Galatasaray) ve İsviçreli Djourou (Antalyaspor) grupları aştı. Vida bu andan itibaren sürekli performansını yükseltti.

FİNALE KADAR YÜRÜDÜ
Antalyaspor'dan Djourou grup maçlarında dakika bulamazken ülkesi İsviçre'nin İsveç maçında forma giydi. Galatasaraylı Fernando Muslera grup maçlarında gol yemedi. Son 16 Turu'nda ilk golünü Beşiktaşlı Pepe'den yedi. Çeyrek finalde ise Fransa maçında 2 kez topu ağlarından çıkardı. Vida ise 2 gol attığı kupada parladı. Hırvatistan ile finale kadar geldi. Büyük başarı elde etti. Kupanın en iyi stoperiydi.

2 GOL 1 ASİST
Domagoj Vida kupada stoperler arasında farkını hissettirdi. 29 yaşındaki yıldız Rusya filelerine uzatma dakikalarında bir gol bıraktı. Ayrıca penaltılarda da hata yapmayıp takımını yarı finale taşıyan isimlerden biri oldu. Final maçında da Perisic'in attığı golün asistini yaptı.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.