Paraya Conan'lar

NBC'den 45 milyon dolar tazminat alan ABD'li 'talk show'cu Conan O'Brien,18 kişilik ekibinin üyelerine 1'er milyon $ verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2010 Güncelleme 29 Ocak 2010, 01:09
Paraya Conan’lar

İÇİNDEKİLER

Dünya Conan O'Brein'ı konuşuyor... Amerika'nın en kurnaz ve sivri dilli 'talk show'cusu Conan O'Brien, televizyon dünyasının en büyük çılgınlığına imza attı. ABD'nin ünlü kanalı NBC, hafta içi her gece 23:35'te The Tonight Show'un sunucusu Conan O'Brein'ı 'reytingleri düştü' diye gönderdi. 45 milyon dolarlık tazminatı da ödemek zorunda kalan NBC, önceki gün bu parayı verdi. O'Brein, 18 kişilik ekibine bir parti verdi ve her birine 1 milyon dolarlık çek hediye etti. Çalışanların hepsi, hayatlarının en güzel anını yaşadı. Parti sonunda bir konuşma yapan O'Brein, "Herkes hakkına düşeni doya doya harcasın. Tazminatı ödememek için her yolu denediler. Ancak karşılarında benim olduğunu unuttular" dedi.

'Doların yeşilini sevmedi'
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Conan O'Brein'ın yaptığı bu davranışa tam destek verdi. Yılmaz, "Doların yeşilini sevmediği için 18 milyon doları dağıtmış ama sonuçta kutlamak gerekir. Ben de onun durumunda olsam, ekibime para verirdim" dedi.

'Aynısını yapardım'
Türkiye'nin en başarılı 'talk show'cusu Beyaz, "Conan, harika bir iş yaptı. Hiç düşünmeden ben de aynısını yaparım. Ekip, takım ruhu çok önemli kavramlar. Başarıda ekibin payı önemlidir" dedi.

'Anchorman'ler yorum yapmadı
Conan O'Brein'ın ekibine yaptığı bu müthiş jest hakkında düşüncelerine sorduğumuz Uğur Dündar, "Yorum yapmak istemiyorum" dedi. Diğer 'Anchorman'ler Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca da konuşmak istemedi.


PAZAR TATİLİ AVM'LERİ BİTİRİR


İŞTE AKMERKEZ'İN DEĞERİ!

TURİST ARTIYOR GELİR DÜŞÜYOR!

BAKLAVACININ FISTIK DERDİ!

SEBZE MEYVE UCUZLUYOR!