Megastar'a sosyete korosu

Çocuklara yardım için sosyeteyi buluşturan davete Tarkan damga vurdu. Megastar'ın şarkılarına eşlik eden sosyetikler, Tarkan'ın 'Bütün kızlar sahneye' sözleriyle dağıttı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2009 Güncelleme 08 Aralık 2009, 01:23
Megastar’a sosyete korosu

İÇİNDEKİLER

Minik Kalplerle El Ele Derneği (MİKA-DER), Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı yurtlarda kalan çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek için Çırağan Sarayı'nda bir yardım gecesi düzenledi.

ÜCRETSİZ SAHNE ALDI
Tarkan'ın hiçbir ücret almadan sahneye çıktığı gecede son yılların en ilginç ve renkli görüntüleri yaşandı. Her zaman sakin tavırlarıyla görmeye alıştığımız sosyetikler, farklı bir görüntü çizdi. Sosyetik güzeller, Megastar'ın şarkılarıyla kendilerinden geçti.

YAKLAŞIK 800 BİN TL
Sosyetenin bol bol eğlendiği gecenin biletleri 500 TL'den satılırken bağışlarla birlikte davette yaklaşık 800 bin TL para toplandı. Bu arada gecede en çok yardımı yapanlar arasında; Ömer Sabancı, Berna ve Tayfun Çebi, Ali Ağaoğlu ve Demir Sabancı var...

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDI
Tülin Şahin, Ceyla Aysal ve Tansa Mermerci gibi güzellerin bulunduğu eğlenceli grup; sosyetik arkadaşlarını da ellerinden tutup dansa kaldırdı.

ARZU SABANCI HEM GURURLU HEM NEŞELİ
MİKA-DER üyesi Arzu Sabancı, düzenlediği gecenin çok güzel geçmesinden gurur duydu. Sabancı, yakın arkadaşı Feryal Gülman'la bol bol dans etti.

HER TELDEN SÖYLEDİ
2.5 saat şarkı söyleyen Tarkan, konsere popla başladı finali Türk Sanat Müziği şarkılarıyla yaptı.

TARKAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ!

SEKS KASEDİ ÇIKAN ÜNLÜLER

TRANSPARAN DEKOLTELER!

2010 İÇİN POZ VERDİLER!


ERKEKLERİN VAZGEÇİLMEZLERİ!