HAZIRLANIŞI Bütün sebzeleri ayıklayıp yıkayın ve irice doğrayın. Patates, soğan, kereviz, domatesleri soyup doğrayın. Bütün sebzeleri tencereye alın. Sebzelerin üzerini aşmayacak kadar su ekleyin. Zeytinyağını ve arzuya göre tuzunu ilave edip ağır ateşte pişmeye bırakın. Sebzeler yumuşayınca ocaktan alın ve el blenderi ile sebzeleri tencerenin içinde parçalayıp sıvı hale getirin. Servis tabağına alarak, üzerini dilediğiniz baharatlarla süsleyip sıcak olarak servis yapın.
MALZEMESİ (4 kişilik) * 1 soğan, 1 kereviz * 1 orta boy patates * 2 domates * 1 orta boy kabak * 4 adet taze fasulye * 2 havuç * 2 yaprak lahana * 2 baş brokoli, su, tuz * Yarım çay bardağı zeytinyağı