11 Eylül saldırısı

New York'taki İkiz Kuleler'e yapılan saldırıda, 2603 kişi öldü. O sırada binada olması gereken 2627 Yahudi'nin 'İşe gitmemesi'nin gizemi hala çözülemedi. Belki de MOSSAD devreye girdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2011 Güncelleme 14 Ocak 2011, 01:57
11 Eylül saldırısı

İÇİNDEKİLER

Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin, uçakların çarpmasının ardından çökmesi, halen Dünya'nın en karanlık olayı olarak karşmızda duruyor. Komplo teorilerinden en mantıklı ve gerçekçi olanı şöyle: Aslında bu saldırıyı derin Amerika yapmıştır.
Pentagon'a uçak çarpmamış, çarpmış görüntüsü vermek için içeride bomba patlatılmıştır. Pensilvanya'da hiçbir zaman uçak düşmemiştir. Amerika petrole ve Ortadoğu'ya girmek için kendine bahane yaratmıştır. Yeni Amerikan Yüzyılı projesini hayata geçirmek için savaş çetesinin yeni bir Pearl Harbour'a ihtiyaç duyduğu ve ikiz kuleleri kontrollü yıkıldığı, bu kadar strateji ve savaşın, işgalin kısa sürede hazırlanamayacağını, mükemmel biçimde planlanıp hesaplandığı ortadadır."

FRANCESCO COSSIGA
82 yaşında vefat eden İtalyan Eski Cumhurbaşkanı Francesco Cossiga, "11 Eylül saldırıları CIA ve MOSSAD tarafından, Arap dünyasını suçlamak ve Batılı güçleri Irak ve Afganistan'a müdahaleye tahrik etmek için planlanıp gerçekleştirildi" demişti. Cossiga, "Saldırıların arkasındaki akıl son derece sofistike olmalı. Sadece fanatik kamikazeler devşirecek kadar değil, aynı zamanda yüksek uzmanlık düzeyinde personele sahip olacak kadar büyük imkânları da olmalı" dedi. Bir tek şey ekleyeyim: Bu saldırılar radar sistemine ve uçuş güvenlik elemanları arasına sızılmadan gerçekleştirilemez.

ABD VE GLADIO
Açık sözlülüğüyle tanınan Cossiga, 60, 70 ve 80'lerde Avrupa'daki bombalama olaylarından sorumlu tutulan ve temel uzmanlık alanı ülkelerdeki yerel politik muhalefetin üzerine yıkılacak eylemler gerçekleştirmek olan NATO himayesindeki Gladio örgütünün varlığını ifşa ederek yapılanma içindek rolünü de itiraf etmişti İfşaatlarıyla İtalyan siyasi düzenini rahatsız eden Cossiga, 1992'de istifa etmek zorunda kalmıştı. MOSSAD, 11 Eylül'de ne tür bir saldırı olacağını biliyor muydu? Ve bunu Amerikalılar'a söyledi mi? Raporlar, MOSSAD'ın, Mart 2001'den beri Ladin'in major (büyük) bir saldırı düzenleyeceğini bildiğini gösteriyor. MOSSAD, bu saldırının büyük bir Yahudi binasına ya da sinagoglara yönelik olabileceğini düşünüyordu.

MOSSAD BİLİYORDU
Üç takım kurarak bazı araştırmalara girişen MOSSAD'ın, Amerika'ya iki takımı gönderdiği belirtiliyor.
Bir tanesi Boston'a gitti, diğeri Florida'ya... Üçüncü timin faaliyetleri ise daha ilginçti.
Onları da Amsterdam'a gönderdiler. Bu tim El Kaide elemanlarıyla ilgili bilgiyi aldıktan sonra Almanya'ya Hamburg'a gitti. Bu saldırıdan sonra Muhammed Atta'nın orada olduğunu öğrendik ki, son derece ilginç bulundu. MOSSAD'ın bu bağlantıyı çözüp çözmediğini bilmiyoruz.
Ama gittikleri yerlere bakılırsa doğru iz üzerindeydiler. Herhalde, CIA'den gizli bu araştırmaları yapmıyorlardı

KULELERDE ÖLENLER
İkiz kulelere yapılan saldırılar sonucunda toplam 2603 kişi hayatını kaybetmiştir. Saldırılar sonucu ölen Yahudi sayısı 373, olarak kayıtlara geçti. İkiz kulelerde çalışan Yahudi sayısı, 4000 kişi gösterilmektedir. Bunların önemli bölümünün saldırı anında ikiz kulelerde bulunmamasının gizemi, henüz aydınlanmamıştır. Bazı kaynaklar, MOSSAD'ın uyarıda bulunduğunu söylemektedir.