Medel geliyor

Teknik direktör Şenol Güneş, boyu kısa diye veto ettiği Medel’in transferine yönetimin ısrarı sonucu onay verdi. Şili’li stoperin kısa süre içinde Beşiktaş’a imza atması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2017 Güncelleme 10 Ağustos 2017, 01:25
Medel geliyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş stoper transferinde sona çok yaklaştı… Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş'in daha önce boyu kısa diye veto ettiği Inter'in stoperi Gary Medel'in alınmasına onay vermesiyle Şili'li oyuncuyla her konuda anlaştı. Oyuncunun kulübü ile pazarlıkları sonlandırmak için İtalya'ya çıkarma yapan Beşiktaşlı yöneticiler, Inter ile pazarlıklarda büyük mesafe aldı. Inter'in 30 yaşındaki futbolcu için 4 milyon Euro istediği, Beşiktaş'ın ise İtalyan ekibine 3 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. İki kulübün kısa süre içinde orta yolu bulması ve Medel'in Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor. Öte yandan İtalyan basınına göre Beşiktaş'a gitmesi gündemde olan Medel, Inter'in dünkü antrenmanına çıkmadı.

ÖN LİBERODA DA FORMA GİYEBİLİYOR
Kara Kartal'ın transfer listesindeki Gary Medel, stoperin yanı sıra ön libero mevkiinde de görev yapabiliyor. 1.71 boyundaki Şili'li futbolcu topu oyuna sokmadaki başarısı ile biliniyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medel'i aynı zamanda Atiba'nın yedeği olarak görüyor. Medel, haziran ayında düzenlenen Konfederasyon Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çekmişti.