Tüm yollar Terim’e çıkıyor

Sarı-Kırmızılılar’da kulübün önde gelen isimleri ve taraftarlar, Fatih Terim’in geri dönmesini istiyor. Başkan Dursun Özbek kısa süre içinde temaslara başlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2017 Güncelleme 28 Temmuz 2017, 00:38
Tüm yollar Terim’e çıkıyor

İÇİNDEKİLER

Krizden çıkış yollarını arayan Galatasaray'da Fatih Terim sesleri yükseliyor... Sarı-Kırmızılılar'da hem camianın önde gelen isimleri hem de taraftarlar, Milli Takım'daki görevinden ayrılan tecrübeli teknik adamın yeniden yuvaya dönmesini istiyor. Taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, kötü gidişe sadece Terim'in son verebileceği konusunda birleşmiş durumda. Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurula güçlü girmek için sportif başarıya ihtiyacı olan Başkan Dursun Özbek de camiadan gelen çağrılara kayıtsız kalmadı. Her seferinde teknik direktör Igor Tudor'un arkasında olan Özbek'in Fatih Terim'in geri dönüşü kabul etmesi durumunda Hırvat hocanın görevine hemen son vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

DURSUN ÖZBEK, TERİM İLE BULUŞACAK
Birçok yönetici de Fatih Terim'in son şansları olduğu konusunda Dursun Özbek'e telkinde bulunuyor. Başkan Özbek'in kısa süre içinde İmparator'la bir araya gelmesi bekleniyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda Galatasaray'a dönebileceğini söyleyen Fatih Terim'in yapılacak teklife nasıl yaklaşacağı merak konusu. Başarılı teknik adamın son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle bir süre ailesiyle birlikte tatil yapmak istediği gelen bilgiler arasında.