İmparator’un gölgesinde Lucescu zirvesi

Terim’le ilgili gelişmelerin ardından Rumen hoca ile görüşmeye Özbek değil, basketboldan sorumlu isim Can Topsakal gitti. Yönetim, Luce projesini beklemeye aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2017 Güncelleme 28 Temmuz 2017, 00:36
İmparator’un gölgesinde Lucescu zirvesi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi önceki gün yaptığı toplantıda Mircea Lucescu'nun 'futbol aklı' olarak Florya'ya getirilmesi konusunda birleşmişti. Hatta Rumen hoca ile dün için randevulaşılmıştı. Bu kritik zirveye Başkan Dursun Özbek ve sportif direktör Cenk Ergün katılacaktı. Ancak Fatih Terim'in Milli Takım'daki görevinden ayrılmasının ardından yönetimin planları da değişti.

LUCESCU ARTIK B PLANI!
Taraftarların da çok istediği Terim takımın başına getirme fikrine sıcak bakan Başkan Özbek, Lucescu'yla görüşmeye basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal'ı gönderdi. Yönetim, Rumen teknik adamla ilgili düşünülen projeyi dondursa da Terim'in teklifi kabul etmeme ihtimaline karşın dün bir zirve gerçekleştirildi. Can Topsakal, Lucescu ile görüşmeye gitmeden önce havalimanında açıklamalarda bulundu. Topsakal, "Lucescu ismi doğru. Üst akıl olarak istiyoruz. Ön görüşme yapmak için gidiyorum. Anlaşırsak başkanımız da görüşecek. Ben ilk görüşmeyi yapmaya gidiyorum. Lucescu futboldan sorumlu işlerden görevli olacak" ifadesini kullandı. Fakat Galatasaray yönetiminin artık ilk sırasında Fatih Terim var. Luce ise B Planı olmuş durumda.