Yine yeniden Lucas Lima

Yönetim, Aralık‘ta sözleşmesi bitecek olan Lima’ya teklifini iletti. Sambacı sosyal medyadaki ‘Come to F.Bahçe’ mesajlarını beğenerek transfere yeşil ışık yakıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2017 Güncelleme 21 Temmuz 2017, 01:06
Yine yeniden Lucas Lima

İÇİNDEKİLER

Maurıcıo Isla hamlesiyle herkesi ters köşeye yatıran Fenerbahçe'de bu kez de Lucas Lima sesleri yükseliyor... Sarı-Lacivertliler, Santos formasını giyen Brezilyalı 10 numaranın transferi için resmi görüşmelere başladı. Yönetim, Aralık ayında serbest kalacak olan Lima'nın menajeriyle temasa geçerek teklifini iletti. Alınan bilgilere göre Fenerbahçe yıllık 5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda. Brezilya basını, Sarı-Lacivertliler'in önümüzdeki günlerde bir yetkilisini göndererek Santos başkanıyla görüştüreceğini belirtiyor. Fenerbahçe geçen sezon başında ve devre arasında Lima'nın transferi için büyük çaba harcamıştı. Fakat yoğun temaslara rağmen maliyet engeli nedeniyle sonuç alınamamıştı.

BU KEZ MALİYETİ ÇOK DAHA UYGUN
SANTOS'un yeni sözleşme teklifini geri çeviren 26 yaşındaki Lima'nın maliyeti bu kez daha uygun seviyeye gelmiş durumda, Fenerbahçe'nin sıkıntısı ise Brezilyalı yıldızın birçok önemli kulüp tarafından istenmesi. Fakat Sarı-Lacivertliler'in önerdiği yıllık ücrete şu ana kadar yaklaşan bir kulüp olmadı. Lima, Fenerbahçeli taraftarların sosyal medya üzerinden attığı 'Come to Fenerbahçe' mesajlarını beğeniyor. Bu gelişme "Transfer yakın" diye yorumlanıyor.