Çizme’den Gabigol iddiası

İtalyan Sky Sports, Fenerbahçe’nin Gabriel Barbosa’nın kiralanması için Inter’le anlaştığını son dakika olarak duyurdu... Sarı-Lacivertliler’in Gabigol’le pazalrık halinde olduğu da ifade edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2017 Güncelleme 21 Temmuz 2017, 01:03
Çizme’den Gabigol iddiası

İÇİNDEKİLER

Forvet transferi için büyük uğraş veren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... İtalya'nın önde gelen yayın organlarından Sky Sport, Sarı-Lacivertli kulübün Gabriel Barbosa'nın (Gabigol) kiralanması için Inter'le her konuda anlaştığını duyurdu. Bu önemli haberi 'son dakika' olarak duyuran Sky Sports, Fenerbahçe ile Brezilyalı futbolcu arasındaki görüşmelerin ise devam ettiğini belirtti.

YÖNETİM İKNA ETTİ
Gabigol sezon başında da Sarı-Lacivertliler'in gündemine gelmiş fakat teknik direktör Aykut Kocaman "Aradığım özelliklerle bir forvet değil" diyerek transferi veto etmişti. Fakat alınan bilgiler göre yönetim, "Maliyeti uygun. Kanatta da kullanırız. Gabigol dışında bir forvet daha alırız" sözleriyle tecrübeli hocayı ikna etti.

ÇOK ÖNEMLİ BİR YETENEK
Brezilya futbolunun en değerli yeteneklerinden biri olan Gabigol çok büyük umutlarla transfer olduğu Inter'de şu ana kadar bekleneni veremedi. Sambacı'nın İtalya'dan 5-6 talibinin olduğu fakat Inter'in 20 yaşındaki GabigolSerie A'dan bir kulübe kiralamak istemediği de gelen bilgiler arasında.