Usta'dan bombalar

1-Burak Yılmaz’la anlaşma sağladık. Çubuklu formayı onunla tanıtmak isteriz. 2-Inter kulübüyle el sıkıştık. Medel'in menajeri bizden bir gün daha süre istedi. 3-Sosa'yı çok istiyoruz. Menajeriyle görüşüyoruz. Milan'a resmi teklifimizi ilettik. 4-Yusuf Yazıcı'ya 15 milyon Euro'luk teklif getirmek istediler. Biz kabul etmedik.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2017 Güncelleme 17 Temmuz 2017, 02:05
Usta’dan bombalar

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, TAKVİM'e özel açıklamalarda bulundu. Arkadaşımız Yunus Emre Sel'e konuşan Başkan Usta taraftarları heyecanlandıracak ifadeler kullandı. İşte o sözler: "Burak Yılmaz'ın kulübüne teklif yaptık. Burak, Trabzonspor'da gerçekten çok oynamak istiyor. Çok heyecanlı. Kendisiyle sık sık görüşüyoruz. Başkanım, 'Tüylerim diken diken oluyor o statta oynamak istiyorum ve gelmek istiyorum' diyor. Burak ile Trabzonspor arasında her hangi bir engel yok. Bir anlamda Burak ile anlaştık. Kulübüyle görüşme yaptık. Bir görüşeceğiz. Eğer kulübü ile anlaşabilirsek ki, BurakTrabzonspor'da göreceğiz. Kiralık veya bonservisi ile her ihtimal görüşülüyor. Çubuklu formayı onunla tanıtmak isteriz."

​JUNUVOVIC'U ÇOK İSTİYORDUK OLMADI
"JUNUZOVIC transferini rafa kaldırdık. Gerçekten takımımızın çok ihtiyacı olan bir oyuncuydu. Olması en yüksek ihtimalde olan oyuncuyken ailesel nedenlerden olmadı. Jose Sosa'yı çok istiyoruz. Milan yeniden yapılanıyor ve yeniden yapılanırken onlardan da bir takım fırsatlar ortaya çıkabiliyor. Oyuncu ve kulübüyle görüşüyoruz. Hatta kulübüne resmi teklif ilettik. Oyuncunun menajeriyle de temas halindeyiz."

SERDAR TAŞÇI'YLA ARAMIZDA SORUN YOK
Medel için kulübü ile anlaştık. Oyuncunun menajeri ile tekrar görüştüm. Benden bir gün ek süre istediler. Ama ona birçok teklif var. Oyuncu ile ciddi bir yol aldık ama bitmeyen bir durum var ortada. Serdar Taşçı ile anlaştık o bize gelmeyi çok istiyor. Ancak kulübü iki yıllık yeni sözleşme teklif etti. Yusuf Yazıcı için menajerler '10-15 milyon Euro'luk teklifle gelebiliriz' dedi. Ama istemedik."

KLAS OYUNCULARA İHTİYACIMIZ VAR
" Taraftarın camianın başarıya susamışlığı var. Bir taraftan da ekonomisi ile ciddi sorun yaşayan bir takım var. Her ikisi de ihmal edildiğinde bedeli ağır olan sorunlar. Sportif anlamda da başarı gelmeyince camia küçülüyor. Genç nesiller Trabzonsporlu olmaktan vazgeçiyor. İnsanlar mutsuz oluyor. Biz de istiyoruz ki, bir rahatlama olsun.

EDİN VİSCA DEFTERİ KAPANDI
"Visca için Başakşehir kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile birkaç kere görüştük. Ancak fiyat ile ilgili anlaşamadık. 5 Milyon Euro istediler. 'Bu fiyatın altına inilecek mi çok net bir şekilde cevap verirseniz biz de ona göre kendimizi şekillendirelim' deyince konu otamatikmen ortadan kalktı.

Yunus Emre SEL