Hedef üst üste 3. şampiyonluk

Beşiktaş’ın yıldız oyuncuları Tolga Zengin, Necip Uysal ve Oğuzhan basın toplantısı düzenledi. 3 yıldız ağız birliği etmişçesine, “Hedef üst üste 3.şampiyonluk” diye konuştu

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 12 Temmuz 2017, 00:48
Hedef üst üste 3. şampiyonluk

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ın 3 kaptanı Tolga Zengin, Necip Uysal ve Oğuzhan düzenledikleri basın toplantısında pembe bir tablo çizdi. 3 futbolcu da ağız birliği etmişçesine "Hedef üst üste 3. şampiyonluk" dedi. Tolga Zengin, "Giden arkadaşlarımızın yerine en az onlar kadar kalitelileri gelecek. Bu sezon üst üste 3. şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

KARAKTERLİ EKİBİZ
Oğuzhan ise yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayarak, "Bu sene de farklı olmayacak. Çok karakterli bir takıma sahibiz. Hedefimiz şampiyonluk kadar herkese güzel futbol göstermek" diye konuştu. Necip Uysal da sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarının altını çizerek, "Geçen sezon 3. yıldızı aldık. Bu sezon da 3'te 3 yaparsak çok iyi olur" ifadesini kullandı.

YENİ FORMALARLA POZ VERDİLER
Beşiktaş'ın yeni sezon formaları bugün 165 liradan satışa çıkıyor. Siyah-Beyazlılar yeni sezonda beyaz, çubuklu ve gri formalarla mücadele edecek. Necip, Tolga ve Oğuzhan dün yeni formaları giyerek basın toplantısına katıldı. Yeni formalar sosyal medyada beğeni kazandı.