Adım adım Kanarya’ya

20 yaşındaki yıldız ile anlaşan F.Bahçe Borussia Dortmund’u da büyük oranda ikna etti. İmzalar her an atılabilir...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2017 Güncelleme 12 Temmuz 2017, 01:08
Adım adım Kanarya’ya

İÇİNDEKİLER

UEFA ile yaptığı finansal fair play anlaşması çerçevesinde ağırlıklı olarak kiralık oyuncu almayı tercih eden Fenerbahçe, Emre Mor transferini bitirmek üzere... Teknik dirketör Aykut Kocaman'ın da çok istediği 20 yaşındaki kanat oyuncusunun menajeri Muzzi Özcan ile önceki gün bir kez daha bir araya gelen Fenerbahçe yönetimi, genç yıldız ile her konuda anlaşma sağladı ve rotasını oyuncunun kulübü Borussia Dortmund'a çevirdi.

DORTMUND KİRALAMAK İSTİYOR
Alman ekibi Borussia Dortmund, geçen sezon yeteri kadar forma şansı bulamayan Emre'yi gelişme kaydedebiliceği bir takıma satın alma opsiyonu olmadan kiralamak istiyor. Milli futbolcunun da Fenerbahçe'de oynamak istemesini avantaja çeviren Sarı-Lacivertli yöneticiler Dortmund ile 1 yıllık kiralık sözleşme konusunda büyük oranda anlaştı. Almanlar'ın Fenerbahçe'den 20 yaşındaki oyuncu için ilk 11 garantisi istediği de gelen haberler arasında.

SON KARAR PETRE BOSZ'UN
Borussia Dortmund yönetimi ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, transferi bitirmek için Alman ekibinin yeni hocası Petre Bosz'un kararını bekleyecek. Emre'yi yeni sezon öncesi yapılacak olan kampa dahil edecek olan Bosz, son kararını kampın ardından verecek. Önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünülmeyen genç yıldız için karar değişikliği olmaması durumunda Emre, Fenerbahçe'ye kiralanacak.