İtalya’da Bacca zirvesi

Bayram biter bitmez Ali Yıldırım soluğu İtalya’da alacak. Önce Bacca’nın menajeri ile bir araya gelecek. Sonra Milan’la kiralama ücretini masaya yatıracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2017 Güncelleme 26 Haziran 2017, 02:15
İtalya’da Bacca zirvesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de tranfser hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Valbuena, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar'ın ardından Fenerbahçe yönetimi yıldızları takıma kazandırıp şampiyonluğun 1 numaralı favorisi konumuna geçmeyi hedefliyor. Robin Van Persie'nin takımda kalmasını isteyen teknik patron Aykut Kocaman güçlü bir santrforu takımda istemişti. Seydou Doumbia ile anlaşmaya varan Sarı-Lacivertli yönetimin esas hedefi Milan'ın Kolombiyalı golcüsü Carlos Bacca... Geçtiğimiz sezon Serie A'da 13 gol ve 6 asist gibi iyi bir istatistik yakalayan Bacca'nın kendisi ve menajeriyle anlaşma sağlansa da Milan ile pürüzler halledilememişti. Ali Yıldırım bayramın ardından çarşamba günü bu problemi çözmek için İtalya'ya gidecek.

KİRALAMA ÜCRETİNDE HEDEF 2.5 MİLYON EURO
Yönetici Ali Yıldırım Bacca'nın kiralama ücretini 2.5 milyon Euro gibi bir rakama çekmeye çalışacak. UEFA ile yapılan Finasal Fair Play anlaşmasını da düşenen Fener yönetimi bu rakamın üstüne çıkmamaya çalışacak. Ancak Ozan Tufan'ın satışından iyi bir rakam gelirse burada da ciddi bir rahatlama olabilir. Bu durumda Fenerbahçe Milan'a vereceği parayı daha da arttırabilir. Ali Yıldırım'ın İtalya'da Bacca'nın menajeri ile de bir randevusu olacak.