Maicon cepte ama hedef Acerbi

G.Saray, Sao Paulo’nun Brezilyalı stoperi Maicon ile anlaştı. İtalya’da bulunan Cenk Ergün, Sassuolo’nun İtalyan sol stoperi için çalışıyor. Bu transfer olmazsa Maicon açıklanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2017 Güncelleme 22 Haziran 2017, 00:53
Maicon cepte ama hedef Acerbi

İÇİNDEKİLER

G.Saray'da stoper transferi için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Sarı-Kırmızılılar, Sao Paulo forması giyen stoper Maicon ile her konuda anlaşmaya vardı. Cimbom, bu oyuncuyu cepte tutuyor. Asıl hedef ise Teknik Direktör Igor Tudor'un çok istediği Francesco Acerbi. Oyuncunun sol stoper olmasından dolayı Tudor bu oyuncunun özellikle kadroya dahil edilmesini istiyor. Sassuolo yöneticileriyle İtalya'da görüşen Cenk Ergün, bu oyuncu için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardı. İtalyan ekibi ise daha fazla istiyor.

RAKAM DÜŞÜRSE TRANSFER EDiLECEK
Sassuolo yöneticilerinin 29 yaşındaki tecrübeli stoper için 12 milyon Euro bonservis ücreti istediği öğrenildi. Galatasaray Yönetimi'nin bu rakamı aşağıya çekmek için büyük uğraş verdiği bildirildi. Acerbi, hırslı futbolu ve zamanında ilk müdahaleleriyle tam da Hırvat çalıştırıcı Tudor'un aradığı stoperlerden.

GEÇEN SEZON MAÇ KAÇIRMADI
İtalyan stoper Acerbi, Sassuolo formasıyla geçitğimiz sezon tüm lig maçlarında forma giydi. 38 maça çıkan Acerbi, 4 gol atarken iki kez de sarı kart gördü. Tecrübeli stoper, bir önceki sezon ise sadece 2 maç kaçırdı. O tam bir istikrar abidesi

4 SEZONDA 11 GOL ATTI
28 yaşındaki Acerbi, son 4 sezonda Sassuolo formasıyla 132 karşılaşmaya çıktı ve 11 gol attı. Tecrübeli futbolcu, Milan'da 1, Chievo'da 2 ve Reggiana'da 1 sezon geçirdi.

MAİCON KADRODAN ÇIKARTILDI!
G.Saray'ın anlaşmaya vardığı Maicon konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Maicon, Sao Paulo'nun Atletico Paranaense ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil edilmedi. Teknik direktör Rogerio Ceni'nin Maicon'u kafileye almaması, Galatasaray'a transferinin noktalandığı şeklinde yorumlandı. 28 yaşındaki Sambacı stoper aynı zamanda yakın çevresine de Galatasaray ile anlaştığını duyurdu.