Arsenal kesenin ağzını açtı Kjaer’e 12 milyon Euro

Milan ve Inter’in ardından Arsenal de Kjaer’e talip oldu... İngiliz devi Danimarkalı stoper için 12 milyon Euro teklif etti. Bu rakamıza bulan Fenerbahçe ise “Bonservis ücretini artırın” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2017 Güncelleme 17 Haziran 2017, 01:01
Arsenal kesenin ağzını açtı Kjaer’e 12 milyon Euro

İÇİNDEKİLER

İki İtalyan kulübü Milan ve İnter'in ardından Arsenal de Simon Kjaer'i istiyor. İngiliz devinin 12 milyon euro'luk bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia ediliyor. Fenerbahçe'nin transferdeki en kilit ismi olan Simon Kjaer için tekliflerin ardı arkası kesilmiyor. Danimarkalı yıldızdan gelecek kaynakla UEFA'nın koyduğu limitli transfer şartlarını karşılamak isteyen sarı-lacivertlilerin, 15 milyon Euro fiyat biçtiği Kjaer'e Milan ve İnter'in ardından Arsenal de talip oldu. Hollanda medyası İngiliz devinin 12 milyon euro'luk teklif yaptığını öne sürdü. F.Bahçe'nin ise pazarlıklarını sürdürdüğü belirtildi.

UEFA KRİTERLERİ TUTACAK
Fenerbahçe yönetiminin, Kjaer'deki hedefi bonservis ücretini 14-15 milyon'a getirmek. Bunu başarırsa UEFA ile olan finansal fair play anlaşmasında bu sezon için oldukça rahatlayacak. Hatta artan para ile ara ocaktaki transfer döneminde bjle elinde ciddi bir kaynak olacak. Ancak Aykut Kocaman'ın Kjaerin takımda kalmasını istdiği de gelen haberler arasında.