60 milyonluk Valbuena çılgınlığı

Fenerbahçe Valbuena ile anlaştı, Lyon’u da ikna etti. Fransız yıldıza 3 yıl için toplam 12 milyon Euro verilecek. Lyon’un kasasına ise 3 milyon! Valbuena'nın maliyeti 60 milyon TL'yi bulacak. Ancak F.Bahçe taraftarı sanal alemde "Bu transferle hedefi 12'den vurduk" diyerek memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2017 Güncelleme 26 Mayıs 2017, 01:25
60 milyonluk Valbuena çılgınlığı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yeni sezon bitmeden ilk tranfsferini bitirmek üzere. Valbuena ile her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Lyon kulübünü de ikna etmiş durumda. Hem Fransız basını hem de Lyon Kulübü Başkanı Valbuena'nın Fener'e gitmek üzere olduğunu açıkladı. Lyon Başkanı Aulas, "Kendisine Lyon'un öneremeyeceği 3 yıllık sözleşme önerildi" dedi. Fransız basını da "Valbuena'nın yeni sezondaki takımı Fenerbahçe olacak" yorumlarını yaptılar. Valbuena transferinde Fenerbahçe'nin kasasından çıkacak rakam da şekillenmiş durumda. Fenerbahçe Valbuena'ya 3 yıl için toplam 12 milyon Euro ödeyecek. Lyon'un kasasına girecek rakam ise 3 milyon Euro olacak.

FRANSA MİLLİ TAKIMININ BANKOSUYDU
LYON kulubünden yıllık net 3.5 milyon Euro kazanan 32 yaşındaki Valbuena'nın Fransız kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyordu. Fenerbahçe'ye imza attığında sözleşmesi 35 yaşında sona erdiğinde yıllık 4 milyon Euro para olan bir oyuncu olacak ki bu son derece kabul edilebilir bir durum. EURO 2016'da forma giyen ve toplam 52 kez milli olan Valbuena bu maçlarda 8 kez fileleri havalandırmıştı.