Aboubakar harekatı

Beşiktaş’ta gösterdiği performansla kendini kanıtlayan Aboubakar’ı bırakmamaya kararlı olan yönetim Porto’nun kapısını 3. kez çalacak. Portekiz kulübünün istediği 10 milyon Euro’nun aşağı çekilmesi için her türlü yol denenecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2017 Güncelleme 22 Mayıs 2017, 01:06
Aboubakar harekatı

İÇİNDEKİLER

Kasımpaşa' 4-1'lik skorla geçen Beşiktaş'ta şampiyonluk sesleri daha yüksek çıkmaya başladı. Siyah-Beyazlı yönetim bu sezon ligde 11 gol atan ve kendisini kanıtlayan Aboubakar'ı bırakmamaya kararlı. Kamerunlu futbolcuyu 1 yıllığına Porto'dan kiralayan Beşiktaş bu futbolcu için istenen 10 milyon Euro'luk rakamı daha aşağı çekmek için yeni bir girişimde bulunacak. Beşiktaş Yönetimi daha önce 2 kez gittiği Portekiz'de Porto kulübü ile yaptığı görüşmelerde bir anlaşma sağlayamamıştı. 10 milyon Euro'luk opsiyon bedelini çok bulan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Gaziantepspor ile oynanacak maç öncesi Portekiz'e giderek Portolu yöneticilerle bizzat masaya oturacağı gelen bilgiler arasında.

ŞENOL GÜNEŞ KALMASINI ÇOK İSTİYOR
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Aboubakar'ın mutlak surette takımda tutulmasını istemesi üzerine Başkan Orman'ın bu işi bitirmeye kararlı olduğu öğrenildi. Ancak UEFA'nın belirlediği mali kriterlere uymak zorunda olan yönetimin Porto'ya nasıl bir teklifte bulunacağı merakla bekleniyor. Aboubakar birkaç kez takımda kalmak istediğini açıklamıştı.