Fener’den çifte bomba

Fenerbahçe yönetimi bonservisi elinde olan iki futbolcuya resmi teklifini iletti. Hem Navas hem de Clichy, Sarı-Lacivertliler’e çok sıcak bakıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2017 Güncelleme 13 Mayıs 2017, 01:31
Fener’den çifte bomba

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona çok flaş transferlerle girmek isteyen Fenerbahçe'de bombalar patlıyor... Sarı-Lacivertliler, Manchester City formasını giyen Jesus Navas ve Gael Clichy'nin transferinde mutlu sona yaklaşıyor. Sarı- Lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan iki futbolcuya resmi teklifini yaparken, yanıt beklemeye başladı. Fakat İngiltere'den gelen bilgilere göre hem Navas hem de Clichy, Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakıyor.

NAVAS, PEP'LE ANLAŞAMIYOR
Fenerbahçe'nin ısrarla bitirmek istediği iki isimden biri olan Jesus Navas'ın transferinde tek sorun Manchester City'nin yaptığı yeni sözleşme teklifi... Eğer İspanyol kanat oyuncusu, İngiliz kulübüne 'evet' derse Sarı-Lacivertliler'e transferi suya düşecek. Fakat Ada basını, Navas'ın Pep Guardiola ile sorun yaşadığını ve ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu yazıyor.

EN İYİ TEKLİF FENERBAHÇE'DEN
Kanarya'nın diğer gözdesi Clichy'nin ise Manchester City'den ayrılması kesinleşti... Fransız sol beke birçok takımdan teklif geldiği fakat en iyi rakamı Fenerbahçe'nin önerdiği belirtiliyor. UEFA gözetiminde olan Sarı-Lacivertliler bonservisi elinde olan iki futbolcuyu kadrosuna katarsa çok önemli bir iş başarmış olacak.

İKİSİ DE SEZON SONU SERBEST
Eğer Navas ve Clichy, Manchester City ile yeni sözleşme imzalamazsa sezon sonunda serbest kalacaklar. Fenerbahçe bu nedenle transferde çok ısrarcı.