Fırtına’ya 'Gençler' freni

Fırtına, Rodallega ve Olcay ile önemli fırsatları harcadı. G.Saray’ı geçme fırsatını kaçırdı. Trabzon, G.Birliği önünde 25 şut denedi... 8 isabet sağladı ama Hopf'u geçemedi​.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2017 Güncelleme 30 Nisan 2017, 00:55
Fırtına’ya ’Gençler’ freni

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Süper Lig'de Gençlerbirliği ile evinde golsüz berabare kaldı. Henüz 2. dakikada Olcay'ın NDoye'a pasında Senegalli yıldız sert vurdu, kalecinin hamlesiyle top kornere çıktı. 9'da Genç Yusuf Yazıcı'nın ceza sahası içine ortaladığı topa Kolambiyalı golcü Rodallega kafayı vurdu, top dışarı çıktı. 11. dakikada Gençlerbirliği'nin kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Claro topa istediği gibi vuramayınca misafir ekip önemli mutlak bir golü kaçırdı. İlk yarının son dakikasında Trabzonspor önemli bir fırsatı kaçırdı. Sağ kanattan kullanılan kornerde, Yusuf Yazıcı'nın ceza sahası içindeki kafa vuruşu direği yalayarak auta gitti.

TRABZON 2. YARIYA BASKILI BAŞLADI
47'DE Rodallega kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Hopf'u geçemedi. 52'de Olcay'ın şutu kalesini terk eden Hopf'tan döndü. Rodallega topu boş kaleye gönderdi ama meşin yuvarlak çerçeveyi bulmadı. 75'te Olcay Şahan, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağalara gönderemedi. 79'da Rodallega kale dibinden topu kafayla dışarı gönderdi.

REKOR KIRDI GOL ATAMADI!
Trabzonspor'un Kolombiyalı yıldızı Hugo Rodallega, G.Birliği maçında 11 şut attı... Rodallega bu rakamla sezon rekoru kırdı. Ceza sahasında 13 kez topla buluşan tecrübeli forvet (sezonun en yüksek 3. sayısı) gol atmayı başaramadı.

ERSUN YANAL: TEMPOYU BULAMADIK
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Tempolu oynayan bunu rakibe kabul ettiren ve goller bulan bir takım olmalıyız. Bu tempoyu bulamadık. Trabzonspor taraftarının kazanma arzusu beklediği bir takım olmayı bir nebze ortaya koyduk" şeklinde konuştu.


OKAY YOKUŞLU SAKATLANDI
Trabzonspor'un genç yıldızı Okay Yokuşlu 42. dakikada sakatlanarak yerini Castillo'ya bıraktı. Genç futbolcunun kasık bölgesinden sakatlık yaşadığı öğrenildi. Okay'ın bugün MR'ı çekilecek.