Sıradaki gelsin!

Olympiakos’u eleyen Beşiktaş’ı çeyrek finalde güçlü ekipler bekliyor. Kartal ilk maçı 13 Nisan , 2. maçı 20 Nisan’da oynayacak. Devler Ligi'nde de çeyrek final kuraları bugün çekilecek. Bu organizasyonda maçlar 11-12 ve 18-19 Nisan'da yapılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2017 Güncelleme 17 Mart 2017, 00:46
Sıradaki gelsin!

İÇİNDEKİLER

Yunanistan'ın Olympiakos takımını eleyen Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde karşılaşacağı rakibi bugün İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde düzenlenecek kura çekimi sonrasında belli olacak. Nyon'da saat 15.00'te başlayacak kura çekiminde Beşiktaş'la birlikte toplam 8 takım katılacak. Türkiye'yi temsil eden tek takım olan Beşiktaş çeyrek finalde biri İstanbul'da biri deplasmanda olmak üzere 2 maç oynayacak. Avrupa Ligi'nde ise çeyrek finalin ilk maçları 13 Nisan'da, rövanşları ise 20 Nisan'da yapılacak. İki organizasyonun kura çekiminde aynı ülkenin takımları birbirleriyle eşleşecek. Beşiktaş çeyrek finaldeki rakibini elediği takdirde yarı finale yükselecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DE ÇEKİLECEK
UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekiminden önce saat 14.00'te Şampiyonlar Ligi kuraları çekilecek. Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimine İspanya'dan Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid, Almanya'dan Borussia Dortmund, Bayern Münih, İngiltere'den Leicester City, İtalya'dan Juventus ve Fransa'dan Monaco takımları katılacak. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalinde ilk maçlar 11-12 Nisan'da oynanacak. Rövanş karşılaşmaları ise 18-19 Nisan tarihleri arasında oynanacak.

TÜRKİYE İÇİN KAZANDIK
Şenol Güneş, Olympiakos zaferinin ardından, " Değişik bir maç oldu. Bunun da ayrı bir hikayesi olacak. Akıllı ve disipline oynadığımız bir maçta basit bir gol yedik, basit bir kırmızı kart gördük. Oyuncularımızın iyi niyetle yardımlaşması ve seyircilerimizin katkısıyla ayakta kaldık. Rakibin de iyi olacağını biliyorduk ancak 10 kişi kalmamızın ne getireceğini bilmiyorduk. Türkiye, Beşiktaş ve kendimiz için oynadık." dedi. Güneş, Babel'e Aboubakar hakkında soru sormasına sinirlendi. Güneş, o konuyla ilgili olarak, "Babel'e Aboubakar'ı soruyorsun. Bu doğru değil." açıklamasını yaptı.

OLYMPİAKOS TARAFTARINA JEST YAPTILAR
Beşiktaşlı taraftarlar İstanbul'a gelen yaklaşık 50 Olympiakos taraftarına bilet aldı. Ve bu taraftarlar maraton alt tribünde maçı izlemek üzere Vodafone Arena'da yerini aldı. Pire'deki maçta da Olympiakoslu taraftarlar aynı jesti Beşiktaş'a yapmıştı. Rakip taraftarlar goller sonrası şok yaşadı.

CELTA VİGO'YA ÇEYREK ALTIN
UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçlarında dün İspanyol takımı Celta Vigo ilk karşılaşmada 2-1 mağlup ettiği Rus takımı Krasnodar'ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. 2 Belçika takımının mücadelesinde Genk ile Gent 1-1 berabere kaldı. İlk maçı 5-2 kazanan Genk böylece çeyrek finale yükselen bir başka takım oldu.