Abouatar komşu bakar

İlk yarıda duran Beşiktaş, 36. dakikada Cambiasso’nun golüne engel olamadı Fakat Kara Kartal ikinci yarıda adeta şahlandı. 53'te Aboubakar ile 1-1'i bulan Beşiktaş 2'yi, 3'ü kaçırdı... 16 Mart'taki rövanş öncesinde rakibe büyük bir korku saldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2017 Güncelleme 10 Mart 2017, 01:50
Abouatar komşu bakar

İÇİNDEKİLER

Kartal avantajı kaptı... UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Olympiakos deplasmanına çıkan Beşiktaş sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Siyah-Beyazlılar, 16 Mart'ta Vodafone Arena'daki rövanşta 0-0'lık beraberlikte bile tur atlayacak. 36. dakikada Tosic'in uzaklaştıramadığı topu alan Ansarifard'ın ortasında, ön direkte Marcelo'nun müdahale edemediği topu Cambiasso kafayla filelere gönderdi: 1-0. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. 48. dakikada Quaresma'nın kullandığı serbest vuruşta Talisca'nın kafa vuruşunu kalei Leali son anda kornere çeldi.

İKİNCİ YARI SAHADA FIRTINA GİBİ ESTİK
Beşiktaş 53. dakikada golü buldu. Kaleci Leali'nin uzaktaştıramadığı top Aboubakar'ın önünde kaldı. Kamerunlu yıldız topu sürüp ceza sahasına girmeden köşeye çok şık vurdu ve skor 1-1 oldu. 58. dakikada Quaresma golle burun buruna kaldı fakat kaleci Leali son anda topa dokundu. Devam eden pozisyonda Babel'in gole giden şutunu da Olympiakos defansı çıkardı. 87. dakikada Cenk Tosun'a kaleci Leali geçit vermedi ve maç 1-1 sona erdi.

SÜPER LİG'DE YATIYOR AVRUPA'DA YAZIYOR
Pire deplasmanında avantajı getiren golü atan Vincent Aboubakar, Avrupa'da müthiş performansına devam ediyor... Bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 17. maça çıkan ve sadece 4 gol bulabilen Kamerunlu forvet, Avrupa arenasında ise 9. maçında 5. kez ağları havalandırdı. Şampiyonlar Ligi'nde Napoli'ye 2, Benfica'ya da 1 gol atan Aboubakar, Avrupa Ligi'nde Hapoel'in ardından Olympiakos önünde de golünü kaydetti.