Trabzon’un gözü Camilo’da

Ara transferde orta alana takviye yapmak isteyen Trabzonspor’un Botafo formasını giyen Fernando Camilo Farias’ı gündemine aldığı iddia ediliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2017 Güncelleme 02 Ocak 2017, 00:50
Trabzon’un gözü Camilo’da

İÇİNDEKİLER

İkinci yarıda ust sıralara tırmanmak icin transfer calışmalarını dort koldan surduren Trabzonspor'un gundemine yeni bir isim girdi... Brezilya basınının iddiasına gore Bordo-Mavililer, Botafogo formasını giyen Fernando Camilo Farias yani bilinen adıyla Camilo ile ilgileniyor. 30 yaşındaki futbolcu, orta alanın ortasında ve kanatlarda gorev yapıyor. Gecen sezon surpriz bir şekilde Suudi Arabistan ekibi Shabab'a transfer olan Camilo beklediğini bulamayınca yeniden ulkesine dondu. Scout ekibinin, Botafogo ile 2018'e kadar sozleşmesi olan yıldız futbolcuyla ilgili olumlu goruş bildirdiği, son kararın teknik direktor Ersun Yanal tarafından verileceği oğrenildi. Camilo'nun maliyetinin duşuk olması nedeniyle yonetimin transfere sıcak baktığı belirtiliyor.

İSTİKRAR PROBLEMİ BÜYÜK SORU İŞARETİ
Camılo ile ilgili en buyuk sıkıntının ise oyuncunun yaşadığı istikrar problemi olduğu oğrenildi... Kariyeri boyunca 11 kulupte forma giyen Brezilyalı futbolcunun gittiği hicbir yerde tutunamaması kafa karıştı- rıyor. Camilo, gecirdiği ucak kazası ile gundeme gelen Chapecoense'nin formasını 2014-2016 yılları arasında giymişti. Yuksek top tekniği ile tanınan 1.74 boyundaki tecrubeli futbolcu uzaktan etkili şutları ile de tanınıyor. Camilo asistleriyle de un yapmış bir futbolcu.