Bunun adı skandal

Güneş, “Çok komik bir penaltı kararıyla hem 10 kişi kaldık hem de 2-0 geriye düştük. O penaltıdan sonra da demoralize olduk... İlk 5 maçtaki emeğimize yazık ” dedi. Şenol Güneş, "Resmen engellendik. Bu şekilde elendiğimiz için çok üzgünüm" şeklinde konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2016 Güncelleme 07 Aralık 2016, 01:00
Bunun adı skandal

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dinamo Kiev maçından sonra çok sinirliydi... Güneş, karşılaşmanın İskoç hakeminin skandal bir maç yönettiğini belirterek, "Açıkçası çok rezil bir maç yönetti. Beck'in atıldığı pozisyonda verdiği kararlar skandal. Rakip Beck'e faul yapıyor. Penaltı ve üstüne kırmızı kart. O golden sonra skor 2-0 oldu ve demoralize olduk" ifadelerini kullandı. Şenol Güneş, "Resmen engellendik. Bunu saha kenarında hissettim. Bunun için çok üzgün ve sinirliyim. Bu maça kadar verdiğimiz tüm emekler buhar oldu. Oyuncularımın emekleri hiç oldu. Bunlar bizi üzüyor. Bu kararlar için birileri hesap vermeli" dedi.

TARAFTARIMIZI SEVİNDİRMEK İSTERDİK
Güneş, hakemin skandal kararları dışında çok kolay teslim olduklarını da belirterek, "Evet oyuncularım haklı da olabilir. Ama maçı bırakmamak gerekir. Şimdi yolumuza UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Orada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Taraftarımızı sevindirmek isterdik ama olmadı" diye konuştu.

OLCAY ŞAHAN İLK KEZ 11'DE
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Dinamo Kiev'e karşı başlangıç kadrosunda yer verdiği Olcay Şahan, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez 11'de şans buldu. Siyah-beyazlı formayla son olarak Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynanan maçta ilk 11'de oynayan Olcay, dün de şans buldu. F.Bahçe maçında ilk 11'de olan Gökhan Gönül oyuna ikinci yarıda girdi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Beşiktaş'ın kalecisi Fabri, skor 4-0 olduktan sonra gözyaşlarını tutamadı. İspanyol kaleci, Kiev deplasmanında duygusal bir patlama yaşadı.

BEŞİKTAŞ'TA 3 FİRE BİRDEN!
Beşiktaş'ta Beck ve Kamerunlu golcüsü Abobukar dün gördükleri kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Sarı kart gören Adriano da cezalı durumda. 3 isim UEFA'daki ilk maçta yok.

CANER ERKİN'DEN SANAL DESTEK
Sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Caner Erkin, Twitter'dan "Bu akşam tek yürek Beşiktaş hep bir ağızdan siyaaahhh beyaz siyaaaah beyaz başarılar kalbim ve dualarım sizinle" ifadelerini kullandı.