Josef de Souza piyangosu!

Çin Ligi’nin üst düzey ekiplerinden Luneng’in Brezilyalı yıldız için yaptığı cazip teklif yönetimin iştahını kabarttı. Başkan Yıldırım’ın henüz kararsız olduğu ancak bu teklife sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2016 Güncelleme 09 Ağustos 2016, 01:42
Josef de Souza piyangosu!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'ye talih kuşu kondu. Kadrosunda Demba Cisse ve Pelle gibi üst düzey yıldızlar olmasına rağmen beklentilerin altında kalan Çin Ligi'nin zengin takımlarından Luneng'den Sarı-Lacivertli kulübe piyango gibi bir teklif geldi. Burak Yılmaz ve Stephane Mbia'yı Çin'e götüren Türk asıllı İspanyol menajer, Josef de Souza bu kez de Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Souza için Luneng takımından 6 milyon euro'luk teklif getiren bu menajer, transfer için 1 milyon euro danışmanlık ücreti istedi. Sarı- Lacivertli yöneticilerin Souza'nın satılması konusunda Başkan Aziz Yıldırım'ı ikna etmeye çalışarak, "Onun alternatifini takım içinden bulabiliriz. Bu oyuncu için teklif edilen 6 milyon Euro cazip bir rakam. Bu parayla istediğimiz 10 numara transferini de gerçekleştirebiliriz" dediği öne sürüldü.

BENİM İÇİN ÇİN'E GİTMEKTE SIKINTI YOK
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Josef de Souza konusunda kararsız olduğu ancak teklif edilen rakamın ciddi biçimde değerlendirileceği öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun ise yapılan teklif karşısında kararsız kaldığı ve yakın çevresine, "Benim için Çin'e gitmekte bir sıkıntı yok. Eğer Fenerbahçe beni gönderirse profesyonel bir oyuncu olarak gidebilirim. Ancak bana verilecek rakam da önemli. Eğer tatmin edici bir rakam alırsam neden olmasın" dediği öne sürüldü.