Paris'te Bielsa zirvesi

Sarı-Lacivertliler, ilk olarak Başkan Aziz Yıldırım’ın gözdesi olan Marcelo Bielsa ile görüşecek. Yönetim, çarşamba günü Paris’te Arnjatinli hoca ve menajeri ile bir araya gelerek sözleşme şartlarını masaya yatıracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2016 Güncelleme 07 Ağustos 2016, 00:00
Paris’te Bielsa zirvesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de operasyon için düğmeye basıldı... Monaco yenilgisinin ardından teknik direktör Vitor Pereira yolları ayırma kararı alan Sarı-Lacivertli yönetim, Portekizli hoca ile yaptığı görüşmde tazminat sorununu çözemeyince 'şimdilik devam' kararı almıştı. Fakat yönetim bir yandan Pereira ile yolları en uygun şartlarda ayırmayı planlarken, bir yandan da göreve gelecek yeni teknik adam için düğmeye bastı. Fenerbahçe yönetimi ilk olarak, Başkan Aziz Yıldırım'ın gözdesi olan Marcelo Bielsa ile masaya oturma kararı aldı. Çarşamba günü iki yöneticinin, Arjantinli hoca ile menajeri ile Paris'te bir araya gelmesi bekleniyor.

HEDEF, 1 HAFTA İÇİNDE YENİ HOCAYI GETİRMEK
Yapılacak görüşmede sözleşme şartları masaya yatırılıcak. Lazio'dan olaylı bir şekilde ayrılan Bielsa'nın ismi bir süredir Arjantin Milli Takımı ile de anılıyordu. Eğer Bielsa ikna edilemezse, listedeki diğer isimlerle temas sağlanacak. Fenerbahçe yönetimi, Frank de Boer, Manual Pellegrini ve Rudi Garcia'yı alternatifler arasında tutuyor. Sarı-Lacivertliler, en geç 10 güç içinde Pereira'yı gönderip takımı yeni bir ismi emanet etmeyi düşünüyor. Bu nedenle neredeyse 24 saat mesai yapılıyor.