Bana 1 hafta süre verin başkanım

Başkan Yıldırım çok yakın olduğu Arda’ya, “Barcelona’dan ayrılacaksan yeni bir maceraya girme Fenerbahçe camiası sana kollarını açmaya hazır” dedi. Alınan bilgilere göre yıldız futbolcu F.Bahçe'nin teklifini çok cazip buluyor. Fakat G.Saray camiasından gelecek tepkiler nedeniyle kararsızlık yaşıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2016 Güncelleme 11 Temmuz 2016, 02:16
Bana 1 hafta süre verin başkanım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe adım adım büyük bombayı patlatmaya hazırlanıyor... Sarı-Lacivertliler birçok kişi tarafından 'rüya' olarak görülen Arda Turan transferinde büyük yol kat etmiş durumda. Alınan bilgilere göre Başkan Aziz Yıldırım tatilde olan milli futbolcu ile dün telefonda görüştü. Başkan Yıldırım'ın Arda'ya, "Eğer Barcelona'dan ayrılacaksan yeni bir maceraya girme. Fenerbahçe camiası sana kollarını açmaya hazır. Maddi manevi her şeyimizle senin transferin için hazırız" ifadesini kullandığı öğrenildi. Yıldırım'ın ilgisine çok teşekkür eden Arda Turan'ın kesin kararını vermek için 1 hafta süre istediği belirlendi. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı fakat bazı konularda büyük çekingeleri olduğu öğrenildi.

"FENERBAHÇE FORMASI GİYMEM" DEMİŞTİ
Daha önce Fenerbahçe formasını giymek istemediğini söyleyen Arda'nın transferi durumunda Sarı-Lacivertli tribünler tarafından nasıl karşılanacağı konusunda endişe yaşadığı belirlendi. Ayrıca Galatasaray camiasından gelecek büyük tepkiler de Arda'yı düşündürüyor. Tecrübeli futbolcunun yakın çevresi ve güvendiği isimlerle fikir alış verişinde bulunduktan sonra kararını vereceği öğrenildi.