Cimbom Neustadter çalımı

Fener’in stoperi Skretel mi, Vida mı yoksa Roncaglia mı olacak derken Rus stoperle anlaşma sağlandı. Schalke ile sözleşmesi sona eren ve istikrarlı ve teknik yapısıyla dikkat çeken Neustadter ile haftalardır G.Saray ilgileniyordu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2016 Güncelleme 22 Haziran 2016, 00:18
Cimbom Neustadter çalımı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Rus Milli Takımı'nda oynayan savunma oyuncusu Roman Neustadter ile imza aşamasına geldi. Takımdan ayrılan Bruno Alves ve Abdoulaye Ba'nın yerine yabancı stoper arayan Fenerbahçe yönetimi sürpriz bir isimle temasa geçti. Daha önce Slovak Martin Skrtel ve Arjantinli Facundo Roncaglia'yı gündemine alan sarı lacivertliler, EURO'da Rusya Milli Takımı forması giyen Roman Neustadter ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Stoper mevkisinin yanı sıra ön liberoda da oynayan Alman kökenli Rus oyuncu, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alıyordu. Roman Neustadter'i Sarı- Lacivertliler açısından cazip kılan en önemli özelliği bonservisinin elinde olması ve istikrarlı grafiği.

SCHALKE'DE STOPER RUSYA'DA ÖN LİBERO
ROMAN Neustadter'in Fenerbançe ile el sıkıştıktan sonra tatile çıktığı, tatilin ardından Sarı-Lacivertli kulüple sözleşme imzalayacağı bildirildi. 29 yaşındaki 1.90'lık dev stoper, Schalke formasıyla bu sezon Bundesliga'da 38 maça çıktı. Neustadter bu maçlarda 1 asist yaparken, 5 sarı kart gördü. Neustadter, EURO 2016'da Rusya Milli Takımı'nda ön liberoda oynamasına karşın Schalke'de stoper oynadı.

2. ÇALIM DEMBELE Mİ!
Alman asıllı Rus stoper Neustadter'in ardından Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 2. transfer çalımını atmak üzere olduğu bildirildi. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Fulham'ın Mali asıllı Fransız golcüsü Moussa Dembele ile Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı belirtildi. Bonservisi elinde olan 19 yaşındaki yıldız futbolcuya Sarı-Lacivertli kulübün daha yüksek bir teklifte bulunduğu ifade ediliyor.