Feghouli savaşı

F.Bahçe kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Feghouli için gün sayıyor . Yıldız oyuncu için Inter’in de yeni teklif sunduğu ortaya çıktı. Inter Cezayirli star için yıllık 2.7 milyon Euro önerdi ve F.Bahçe'nin verdiği teklifin 500 bin Euro altında kaldı. Feghouli'nin transferinde F.Bahçe çok ağır basıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2016 Güncelleme 07 Nisan 2016, 01:29
Feghouli savaşı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yeni sezonda ilk hedef olarak belirlediği Sofiane Feghouli için gün sayarken ilginç gelişmeler yaşanıyor. İspanyol kulübü Valencia ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Cezayirli futbolcunun transferinde çok önemli gelişmeler yaşayan Sarı-Lacivertli kulüp bu işi bitirmeye iyice yaklaştı. Ancak Feghouli'yi tıpkı Fenerbahçe gibi çok isteyen İtalyan kulübü Inter'in de bu oyuncunun menajeriyle bir kez daha temasa geçtiği gelen bilgiler arasında. Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin çok istediği Feghouli için yönetime verdiği raporda, "Böylesine özellikli bi r oyuncuyu takımda görmeyi çok isterim. Feghouli Inter'de havasını bulur ve takımın yıldızı olur" dediği ortaya çıktı. Ancak Inter'in oyuncuya verdiği yıllık rakam F.Bahçe'nin çok altında kaldı.

TOTTENHAM'IN DA DEVREYE GİRDİĞİ İDDİA EDİLDİ
INTER' in yıllık 2.7 milyon Euro teklif ettiği ancak Fenerbahçe'nin yıllık 3.2 milyon Euro önermesi nedeniyle ibrenin Fenerbahçe'den yana olduğu öne sürüldü. Cezayirli oyuncunun da F.Bahçe'nin ilgisinden çok memnun olduğu ve yakın çevresine, "Büyük olasılıkla F.Bahçe'ye gideceğim" dediği öğrenildi. Bu arada Feghouli için F.Bahçe ve Inter'in dışında İngiliz kulübü Tottenham'ın da devrede olduğu iddialar arasında.