8 puan stres yapar

Antalya maçı çok önemli. Şiddetle puana ihtiyaçları var. Dirençli bir takım bulacağız. Bunun bilincinde olun. Bu maç önemli. Kazanırsak Beşiktaş'la fark 8 olacak. Maç fazlamız olsa da bu rakibimizde strese neden olur.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2016 Güncelleme 05 Şubat 2016, 00:12
8 puan stres yapar

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 20. haftasında bu gece saat 20.00'de Antalyaspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de teknik patron Vitor Pereira, Sarı-Lacivertli futbolcularla dünkü idman öncesinde bir toplantı gerçekleştirdi. Antalyaspor'un ligde haftalardır galibiyet alamadığına dikkat çeken Portekizli teknik adam, "Şiddetle puana ve morale ihtiyaçları var. Karşımızda dirençli bir takım bulacağız. Bunun bilincinde olun. Çok dikkatli olmalıyız. Bu maça iyi hazırlandıklarını duyuyorum. Motive bir Antalyaspor bulacağız" dedi. Antalya maçının çok önemli olduğunu belirten Pereira, "Kazandığımız taktirde maç fazlası olsa da Beşiktaş ile aramızdaki puan farkı 8'e yükselecek. Bu rakibimizde strese neden olabilir. Galibiyet serimizin devamı açısından bizim için de çok ciddi bir özgüven olur" ifadesini kullandı.

PEREIRA: KANATLARI ETKİLİ KULLANMALIYIZ
Bu arada Antalyaspor'un takım halinde iyi kapanabildiğinin ve özellikle savunmasının göbeğini iyi koruduklarının tespitini yapan Portekizli teknik adam, futbolcularından hücumda kanatları etkili bir şekilde kullanmalarını istedi. 90 dakika boyunca sabırlı ve disiplinli olmaların gerektiğini belirten Pereira, "Gol gecikirse kesinlikle panik istemiyorum. Panik bizim en büyük düşmanımız. Savunma görevimizi hiç unutmamalıyız" dedi.

ÖNCE ÇALIŞTILAR SONRA UÇTULAR
Fenerbahçe, Antalya ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını dün Can Bartu Tesisleri'nde 1 saat 20 dakika süren idmanla tamamladı. Sakatlıkları tam geçmeyen Gökhan ve Abdoulaye Ba takımdan ayrı olarak çalıştılar. İdman taktik ağırlıklı olarak geçti. Sarı-Lacivertli futbolcuların son derece moralli oldukları görüldü. Hazırlıklarını tamamlanmasının ardından özel uçakla Antalya'ya gidildi.

FENERBAHÇE'DE HERKES KADLEC'E GÜVENİYOR
Kjaer'in
cezası nedeniyle bugün savunmanın göbeğinde Bruno Alves ile birlikte Michal Kadlec görev yapacak. Oynadığı maçlarda başarılı olan Çek stopere takımda herkes güveniyor

KADLEC: ÇOK İYİ ÇALIŞTIM
Kadlec, "Formdayım. Oynamadığım dönemde de çok iyi çalıştım" dedi.