Falcao karar verecek ya Fener ya ABD

Chelsea'de kiralık olarak oynayan ancak forma şansı bulamayan Radamel Falcao'ya Fenerbahçe'den sonra önceki gün ABD'den de teklif geldi. Yıldız futbolcunun menajeri 15 gün içinde durumun netleşeceğini açıkladı. Fener hem Falcao hem de Monaco ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2015 Güncelleme 09 Aralık 2015, 00:36
Falcao karar verecek ya Fener ya ABD

İÇİNDEKİLER

Kadrosuna bir forvet takviyesi daha yapacak olan Fenerbahçe'de gündemde olan en önemli isim Radamel Falcao. Bonservisi Monaco'da olan ve şu anda Chelsea'de kiralık olarak forma giyen Kolombiyalı yıldız oyuncu İngiliz ekibinde kadroya girmekte zorlanıyor. Sakatlığının ardından bir türlü eski formunu bulamayan Falcao için Fenerbahçe girişimlerini sürdürürken ABD ekibi Los Angeles Galaxy'nin de bu futbolcuya teklifte bulunduğu iddia edildi. Fenerbançe'nin ocak ayında kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Falcao'nun ABD'yi tercih etme ihtimaline karşı Sarı-Lacivertli yöneticiler bir dizi tedbir almış durumda. Fenerbahçe, hem Falcao'nun kendisiyle hem de Monaco ve Chelsea kulüpleriyle yoğun bir trafik yaşadığı belirtiliyor.

FENERBAHÇE KADROSU DAHA DA GÜÇLENECEK
FENERBAHÇE'NİN iddialı bir kadrosunun bulunması ve Avrupa'da popüleritesinin artması Sarı-Lacivertli kulüp için bir avantaj. Yarın Celtic önünde Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde bur üst tur vizesi alırsa, Falcao için gürüşmeler daha da sıklaştırılacak. Hem lig hem de UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu hedefeleyen Sarı-Lacivertliler, takıda rekabet gücünü üst seviyeye çıkartacak bir forvet ihtiyacı duyuyor.