PSG gözünü kararttı Telles'e geliyor

Inter'in ardından PSG de Alex Telles'in transferi için harekete geçti... 8 milyon Euro'yu gözden çıkaran Fransız kulübünden iki yetkili bu hafta içinde İstanbul'a gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2015 Güncelleme 20 Temmuz 2015, 00:00
PSG gözünü kararttı Telles’e geliyor

İÇİNDEKİLER

Roberto Mancini döneminde yıllardır süren sol bek sıkıntısını çözmek için transfer edilen Alex Telles bir türlü beklenen seviyeye çıkamadı. Fakat Brezilyalı yıldıza, Avrupa'nın dev kulüplerinin ilgisi de giderek artıyor.

BU KEZ DE PSG
Yaklaşık iki aydır, Mancini'nin çalıştırdığı Inter'in Telles'in transferi için devrede olduğu konuşuluyor. Galatasaray yönetimi şu ana kadar yapılan tekliflere olumlu bir yanıt vermezken, bu kez de Fransız devi PSG'den transfer hamlesi geldi. Savunmanın solunda Brezilyalı Maxwell'e alternatif arayan PSG, Alex Telles için devreye girdi.

CİMBOM SICAK BAKIYOR
Alınan bilgilere göre Fransız kulübü bu transfer için tam 8 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda... Ayrıca PSG'den iki yetkilinin bu hafta içinde İstanbul'a gelerek Galatasaray yönetimiyle yüz yüze görüşeceği öğrenildi. Sarı- Kırmızılılar'ın Alex Telles'in satışına sıcak baktığı ifade ediliyor.