Beşiktaş kafamı kızdırmasın

Van Persie'yi hayal edeceklerine ellerindeki Demba Ba'yı tutsalardı. Van Persie ile her konuda anlaştık. Beşiktaş'a gitmesi söz konusu değil. Beşiktaş kafamı kızdırmasın. Bir tane daha adam alabiliriz. Onu da Beşiktaş'tan almayalım... Volkan'ı bitirmek istesek Casillas'ı alırdım. Gelmeye de hazırdı... Giden ve gelen oyuncuların arasındaki fark 20 milyon Euro. Kombineden zaten 25 milyon Euro gelecek. İsim hakkından da 100 milyon dolar gelebilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2015 Güncelleme 12 Temmuz 2015, 01:47
Beşiktaş kafamı kızdırmasın

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Topuk Yaylası'nda bir araya geldik. Akşam yemeğinin ardından Yıldırım ile sohbet etme imkanı bulduk. Ancak bu esnada sosyal medyada "Beşiktaş, Fenerbahçe'nin anlaştığı Van Persie'yi alıyor" haberleri yayılmaya başladı. Van Persie ile akşam saatlerinde yaşanan faks trafiğinin ardından Beşiktaş ve Van Persie sorularına maruz kalan Yıldırım, "Beşiktaş Van Persie'yi hayal edeceğine elindeki Demba Ba'yı satmasaydı. Demba Ba gibi adamı ellerinden kaçırdılar" dedi. Sosyal medyada Van Persie- Beşiktaş haberlerinin alevlenmesi üzerine "Beşiktaş kafamı kızdırmasın. Hoca ile görüşüyoruz. Bir adam alabiliriz. Onu da Beşiktaş'tan almayım. Van Persie pazar günü geliyor. Her konuda anlaştık" diye çıkıştı.

OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASINCA...
F.BAHÇE'nin yaptığı operasyonları değerlendiren Yıldırım, "Öncelikle şunu söyleyeyim biz operasyon için düğmeye bastıktan sonra önce Terraneo'yu göreve getirdik. Terranao 15 yıllık arkadaşım. Avrupa piyasasını çok iyi bilen bu işi layıkıyla yapabilecek biri. Daha sonra da listemizdeki oyuncularla tek tek görüşüp anlaştık. Guarin, Ospina'yı hiç istemedik. Ramires'i de almayacağız" ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM MÜJDEYİ VERDİ!

ATINÇ 5 MİLYON EURO. BİZ KJAER'İ ALDIK!
KJAER'E ödenen bonservis için yapılan eleştirilere de tepki gösteren Yıldırım, "Adamlar Atınç'a 5 milyon Euro veriyor. Biz Kjaer'i almışız. Ramos'a 60 milyon Euro veriyorlar onu niye konuşmuyorsunuz. Arda'ya 41 milyon Euro ödeniyor herkes kıskanıyor. Yahu kardeşim Bir Türk Barcelona'ya transfer olmuş. Gurur duyun. Barcelona 41 milyon Euro ödüyor sana ne!" diye konuştu.

VOLKAN'I BİTİRMEK İSTESEM CASİLLAS'I TRANSFER EDERDİM
Volkan'ı bitirmek için kaleci aldı eleştirilerine de yanıt veren Yıldırım, "Eğer Volkan'ı bitirmek istesek Casillas'ı alırdık. Gelmeye de hazırdı. Bizden haber bekledi. 15 gün daha bekler Fabiano yerine Casillas'ı alırdım. Ama ben Volkan'a güveniyorum. İyi çalışırsa Volkan'dan iyi kaleci yok. Şimdi Fabiano ile bir rekabete girecekler. Hatta bu rekabet şimdiden işe yaradı" dedi.

OBİ MİKEL'İN MALİYETİ 35 MİLYON EURO!
OBİ Mikel isminin gündeme geldiğini belirten Yıldırım, "Bir araştırdık kulübü 15 milyon Euro istedi. Futbolcu da yıllık 5 milyon Euro istiyor. 4 yıllık anlaşma ile rakam 35 milyon Euro'ya çıkıyor" dedi.

EVET GÖMÜ BULDUK... NASIL MI ANLATAYIM!
"Fenerbahçe gömü mü buldu" yorumlarına da açıklık getiren Yıldırım, "Giden oyuncularla gelen oyuncular arasında bonservis bedelleri dahil 20 milyon Euro fark var. Kombineden 25 milyon Euro gelecek. Hedefimiz 40 bin ama 35 bin satarız. 50 milyon TL 1 milyon üyeden geldi. 100 milyon dolar da stadın isim hakkından gelebilir. Çok ihtiyacımız olursa 25 milyon Fenerbahçeli arkamızda" dedi.

DİEGO'YLA ÇOK ÖZEL GÖRÜŞME
Fenerbahçe Teknik Direktör Pereira'nın Diego'yla özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Portekizli hocanın, "Senden en iyi şekilde yararlanmak istiyorum. Geçen sezonki performansın vasatın altında. Bunu daha yukarı çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

PEREİRA TOPAL'DAN MEMNUN
Medyada "Pereira, Mehmet Topal'ı beğenmiyor. Ağır buluyor" gibi haberler okuduğunu belirten Yıldırım, "Bunun tam aksine hoca Mehmet Topal'ı çok beğeniyor. Hatta Topal ile Souza birlikte oynayacak. Onun için Souza'yı aldırdı. Lukas'ı istedik olmadı" dedi.



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Topuk Yayla'sında Spor Müdürümüz Tunç Özgen'e çarpıcı açıklamalar yaptı. Her konuya açıklık getirdi. Bilinmeyenleri anlattı.