Çifte mutluluk

Kurduğu ‘Umuda Koşanlar Derneği’yle yardıma muhtaç çocuklara destek veren Gamze Özçelik’in mutluluğu ikiye katlandı. Güzel oyuncu, 6 yıl önce boşandığı Uğur Pektaş’la Aralık ayında ikinci kez nikah masasına oturup gelinlik giyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 00:00
Çifte mutluluk

İÇİNDEKİLER

Afrika'da yardıma muhtaç çocuklar yararına 'Umuda Koşanlar Derneği'ni hayata geçiren Gamze Özçelik, minikler için Kurban Bayramı öncesinde kolları sıvadı. Derneğinin çalışmalarına start veren Özçelik, Afrikalı yetimler için bayramlık kıyafet kampanyası başlattı.


Sık sık Afrika'ya gidip oradaki çocuklara yardım eli uzatan Özçelik, dernek kurma hayaline geçtiğimiz günlerde kavuştu.

'YETİMLERİ SEVİNDİRİN'
Kampanyanın duyurusunu da sosyal medyada yapan oyuncu, takipçilerine 90 TL'lik bağışla bir yetimi sevindirme çağrısında bulundu. Miniklerin yüzünü güldürerek manevi açıdan huzur bulan Gamze Özçelik'in mutluluğu önceki gün ise ikiye katlandı. 2008 yılında Uğur Pektaş'la Büyükada'daki nikahla gizlice evlenen Özçelik, eşinden oğulları Murathan'a rağmen 2012'de boşanmıştı. Birkaç aydır görüşen ve ikinci kez evlenme kararı alan çiftin nikah tarihi belli oldu. ni kah aralık ayınd a Yıllar sonra "Aşk yeniden" diyen ikilinin Aralık ayında nikah masasına oturacağı öğrenildi. Özçelik, sınırlı sayıda davetlinin katılacağı düğünde ikinci kez gelinlik giyecek. Şimdilik düğün detaylarını sır gibi saklayan ikiliden Özçelik, hem düğün hazırlıklarıyla hem de kurucusu olduğu derneğin faaliyetleriyle ilgileniyor…

1-EVLENİYOR
4 yıl evli kaldıktan sonra yollarını ayıran Gamze Özçelik'le Uğur Pektaş, Aralık ayında yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.



2-EV SAHİBİ YAPTI
Gamze Özçelik'in kurduğu 'Umuda Koşanlar Derneği' Halep-Reyhanlı sınırındaki çadırlarda yaşayan bir aileyi ev sahibi yaptı. Ailenin 3 küçük çocuğu mutlu haberle havalara uçtu.