Kepenkler indi

İstanbul’un dört bir yanındaki mekanlar, önceki akşam kepenk indirdi. Mekan işletmecileri, kapılarına da Türk bayrakları asarak hain saldırıyı protesto etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2016 Güncelleme 13 Aralık 2016, 00:00
Kepenkler indi

İÇİNDEKİLER

Yürekleri yakan alçak saldırının yarattığı hüzün, tüm İstanbul'u sardı. Gece hayatının ünlü işletmeleri kepenk indirip yas tuttu. Mekanlarına Türk bayrağı asan işletmeciler, teröre tepkilerini böyle ortaya koydu. Günün her saati renkli anlara sahne olan İstanbul'un Nişantaşı, Bebek, Arnavutköy ve Beyoğlu gibi semtlerindeki eğlence mekanları önceki akşam bomboştu.

'DEVLETİMİZE GÜVENİMİZ TAM'
İstanbul gece hayatının karanlığa büründüğü saatlerde taksiciler de Türk bayraklarıyla donattıkları araçları başında "Yılmayacağız. Milletimize, devletimize güvenimiz tam. Türkiye ilelebet bağımsız kalacaktır" mesajı verdi. Tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğan alçak saldırıya kepenk indirerek tepki gösteren işletmelerin yanı sıra İstanbullular da geceyi evinde geçirip şehitlere dua etti.

NİŞANTAŞI
Eğlence denilince ilk akla gelen semtlerden olan Nişantaşı'nda mekanların yanı sıra sokaklar da bomboştu. Her zaman tıklım tıklım olan Atiye Sokak, önceki akşam saat 20.00'de böyle sessizdi.

HALİL ÇİLİNGİR