Osmanlı korkusu

Kaçırılıp infaz edilen Türk boksör Tunahan Keser’in, cesedinin bulunduğu gün bir Alman boksörle maçı olduğu ortaya çıktı. Göğsünde Osmanlı arması taşıyan Keser’in ringden galip ayrılacağına kesin gözüyle bakıldığı anlatıldı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Osmanlı korkusu
Almanya'dakatledilen Türk boksör Tunahan Keser'le ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. 23 Haziran'da kayıplara karışan ve ormanda cesedi bulunan Keser'in, öldürülmeden önce direndiği ortaya çıktı. Adli Tıp raporuna göre Keser'in canilerle bir süre boğuştuğu anlaşıldı. Katil ya da katillerin, Keser'i önce bacağından sonra da başından kurşunlandıkları saptandı.Göğsüne Osmanlı arması kazıtan Keser'in hayallerini ve neden öldürülmüş olabileceğini babası Cemil Keser anlattı: "Sözlüsü Cansel ile evlilik hazırlığı vardı. Yuva kurup çocuk sahibi olmak istiyordu. Oğlum, vatanını ve milletini çok seven biriydi. Alman vatandaşlığını kabul etmedi. Cesedinin bulunduğu 21 Temmuzgünü de bir Alman boksörle maç yapacaktı.Ayrıca bu maçı kazanmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Bu maç için, televizyon ve sponsorluk anlaşmaları yapılmıştı. Ekim ayının 9'unda da Almanya Şampiyonluğu için Yunanlı rakibinin karşısına çıkacaktı. Oğlumu şehit ettiler" dedi. Keser'in cenazesi yarın İzmir Güzelbahçe'de öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Osmanlı korkusu-1
Cansel Agras,Tunahan ilesözlenmişti.Genç kız,evlilik hazırlığıyapıyordu.Sözlüsününölümüüzerineeve kapandı.

TÜRKLER HEDEFTE
AvrupaParlamentosu eski Milletvekili Ozan Ceyhun, Almanya'daki Türk cinayetleriyle ilgili konuştu: Yaklaşan seçimler öncesi, siyasilerin söylemleri ve medyanın yayınları, özellikle seçim malzemesi yapılan Türkler'i hedef gösteriyor. Son aylarda Türkler'in öldürülmesi, çok iyi Ozan Ceyhunaraştırılması gereken olaylardır.

Mevlüt YÜKSEL

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler