Karışık kebap

Fatih Terim, damatlarıyla kavga eden kebapçının işyerini bastı. Çıkan kavgada burnu kanadı. Dükkan sahibi, sosyal medyadan çağrı yaptı: Gel dövüşelim...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2017 Güncelleme 17 Temmuz 2017, 01:20
Karışık kebap

İÇİNDEKİLER

Milli Takım Direktörü Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin, İzmir Alaçatı'da Beeves isimli mekanına 2 metre yüksekliğinde tahta çit inşa ettirmek istedi. İddiaya göre yan komşusu Yüzevler Kebap salonunun sahibi Adana Demirspor'un eski kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu buna izin vermedi.



GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI
Bu olay sonrası taraflar arasında tartışma çıktı. Fatih Terim de tartışmaya dahil olarak telefonla Selahattin Aydoğdu'yu aradı. Taraflar telefondan birbirlerine küfürler yağdırdı. Bunun üzerine Terim, yanına damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin ile iki korumasını alıp mekanını bastı. Ancak Aydoğdu'nun adamları tarafından dayak yiyip kaçtı. Bu kavgada Terim'in burnu kanadı. Olayın ardından bu kez Selahattin Aydoğdu, Terim'in damadının restoranını bastı. Aydoğdu'nun oğlu Hüsnü Aydoğdu, o anları şöyle anlattı: "O sırada babam mekanın koltuğunda oturuyordu. Terim, babama yumruk salladı ancak vuramadı. Babam karşılık vererek birkaç yumruk attı. Daha sonra bizim restoran çalışanlarıyla yan taraftaki restoran çalışanları arasında sopalı, yumruklu, sandalyeli kavga çıktı" dedi. Bu olay spor dünyasında bomba etkisi yarattı. Olay dün daha da kızıştı. Aydoğdu'nun kardeşi eski Adana Demirsporlu oyuncu İlhan Aydoğdu da Fatih Terim'e Instagram hesabından sözlerle meydan okudu. Aydoğdu yaptığı paylaşımda, "Akıllı ol Fatih Terim! Öyle mekan basıp, tokadı yiyip arkana baka baka kaçarsın. O yüzden akıllı olacaksın Fatih Terim!" ifadelerini kullandı. Selahattin Aydoğdu ise "Bu olayda geri adım atmayacağım. Haklı olan benim. Fatih Terim'i gördüğüm yerde döveceğim. Bunu herkese söylüyorum. Kendine güvenen geldiği kavgadan kaçmaz" dedi.

GÖZALTINA ALINDI
Selahattin Aydoğdu, Türkiye futbol direktörü Fatih Terim'i basın yolu ile tehtid ettiği gerekçesiyle dün gece Çeşme'de gözaltına alındı.



Selahattin Aydoğdu