Rezalet! Terör örgütleri yürüyüşte birleşti!

MİT TIR'ları görüntülerini Can Dündar'a servis eden Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından gelen talimatla Kılıçdaroğlu 'adalet' süslemesiyle Ankara'da İstanbul'a yürüyüşe çıktı. Pensilvanya'nın destek verdiği yürüyüşe, terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı HDP de katılma kararı aldı.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 01 Temmuz 2017, 21:34
Rezalet! Terör örgütleri yürüyüşte birleşti!

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanı, bebek katili teröristlerle el ele yürüyor. Kılıçdaroğlu'nun sözde adalet yürüyüşü adı altında planladıkları kirli tezgah gün geçtikçe ortaya çıkıyor. İkinci bir Gezi düşleyen şer odakları yine Türkiye'yi engellemek için birleşti. Kaos yürüyüşüne destek çağrıları yapan FETÖ ve PKK halkı kandırarak sokağa çekmeye çalışıyor.

KANDİL'DEN HDP'YE TALİMAT!
Daha önce Kandil'deki teröristbaşlarından Mustafa Karasu, Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne destek veren açıklamalarda bulunmuştu. HDP de geçtiğimiz günlerde somut olarak adım atacaklarını açıklamıştı. Bugün ise resmi açıklama geldi. ​HDP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında yürüyüşe Kandıra Cezaevi önünden Ahmet Türk, Mithat Sancar, Celal Doğan gibi isimlerden oluşan heyetle; İstanbul'da düzenlenecek mitinge ise kitlesel olarak katılma kararı alındı.

TERÖR DESTEKÇİSİ SELO VE FİGEN İÇİN 'ADALET'
6-8 Ekim olaylarının emrini verip Yasin Börü ve arkadaşları dahil 50 kişinin hayatını kaybettiği olayların baş sorumlusu Selahattin Demirtaş ve sırtını terör örgütlerine yasladıklarını açıklayan Figen Yüksekdağ için adalet aranacak. Korteje katılanlar, parti bayrağı taşımayacak ancak ellerinde "Eş başkanlar için adalet" dövizleriyle yürüyecekler.