Şehitlerimizi uğurladık

Beşiktaş'ta düzenlenen alçakça saldırıda şehit olan emniyet personeli için Vatan Caddesi'ndeki İ​stanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve bazı bakanlar da katıldı.

Giriş Tarihi 11 Aralık 2016, 00:00 Güncelleme 11 Aralık 2016, 13:58
Şehitlerimizi uğurladık

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmadan sonra çevik kuvvet ekibine yönelik düzenlenen terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu.



Saldırıda şehit düşen polisler; Kadir Yıldırım, Vefa Karakurdu, Adem Oğuz, İlker Uylaş ve Hasan Bilgin için İstanbul Emniyeti'nde tören düzenlendi.Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve bazı bakanlar da katıldı.







İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, törende yaptığı konuşmada 15 Temmuz gecesi darbecilere söylediği sözleri yineledi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALIŞKAN'DAN HAİNLERE SERT MESAJ
Çalışkan, "Yılmayacağız, ciğerimizi yakan bu saldırıya rağmen dimdik ayakta duracağız. Buradan tüm terör örgütlerine sesleniyorum. Vermek istediğiniz adi mesaj anlaşılıyor. Ama 15 Temmuz'da konuşulan bir cümle var 'Siz kimlerin köpeğisiniz onları söyleyin bize'. Bu alçak saldırı ile ilişkisi olanlar tespit edilip hak ettikleri ceza verilecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.