Kolbastı

Balıkesir’de yatan iki FETÖ’cü polisi ziyarete gelen eşlerinin kollarından mesajlar çıktı. İki kadının el ve kollarına “İnkar edin, kabul etmeyin. Bulmalarına imkan yok” yazıp kocalarına gösterdiği tespit edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2016 Güncelleme 06 Aralık 2016, 01:24
Kolbastı

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün tüm hain planları 15 Temmuz'da yedikleri halk tokadıyla bozuldu. Tek tek yakalanıp cezaevlerine gönderilen hainlerin bazıları itirafçı olurken, bazıları da Pensilvanyalı sapık teröristbaşının yolundan ayrılmamakta inat etti. Zaten örgüt de cezaevlerinde moralleri yüksek tutmak için avukatlar aracılığıyla içeride yatanlara mesajlar göndererek "Merak etmeyin, yakında çıkacaksınız", "Siz Medrese-i Yusufiye talebelerisiniz", "Hocaefendi sizin için isim isim dua ediyor" gibi kendilerince moral verici telkinlerde bulundular. İçeride bulunan örgüt imamları ise dışarıdaki yakınlarına "Burada halimiz çok iyi. Hatta sizden bile iyiyiz" diyerek psikolojik olarak örgütü ayakta tutmaya çalıştı. Cezaevleri ve dışarıdaki mesajlaşmaların bir kısmı ise hapis yatanların sorguda ve mahkemede nasıl konuşması gerektiğiyle ilgili oldu. İşte bu örneklerden biri Balıkesir'de yaşandı.

SUÇLAMALARI REDDEDİN
Bandırma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda FETÖ/PDY'den tutuklu Sakarya Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Erhan Memiş ve polis memuru Ali Kaya'yı ziyarete gelen yakınlarının el ve kollarına mesaj yazdıkları ortaya çıkarıldı. Erhan Memiş'i ziyaret eden öğretmen eşi H.M. (36) ile polis memuru Ali Kaya'yı ziyaret eden kız kardeşi A.K. (25), el ve kollarına mesaj içeren yazılar yazdı. Tutuklularla görüşüp mesajı iletmek üzereyken cezaevi görevlilerince yakalandı. Gözaltına alınan H.M. ile A.K., Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bandırma Emniyet Müdürlüğü'nce gerekli soruşturma yapıldıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. H.M. ve A.K.'nın el ve kollarına yazdıkları mesajlarda ise 'Kesin bir dille reddedin', 'Asla kabul etme', 'Bulmalarına imkan yok' şeklinde yazıların yer aldığı öğrenildi.

"SAKIN SÖYLEME BULMALARINA İMKAN YOK"
FETÖ'cü eşini ziyarete gelen kadın, koluna mesaj yazarak kocasına talimat verdi. FETÖ üyeleri, içeride sık sık birbirlerine mesaj gönderip morallerini yüksek tutmaya çalışıyor.